keď som 3 týždne nechodila do školy a učiteľka jej zavolala, že čo so mnou je. Mama, samozrejme, o ničom nevedela, lebo som sa stále tvárila, že tam chodím...
keď po mne vybehol jeden kamoš, že moj expriateľ balí jeho holku (čož bola naprostá kravina).. došlo to až do takého štádia, že sa mi vyhrážal, že mám ostať doma, zachvíľu príde aj s kamošmi a dostanem...
odpísala som mu: vieš čo? ty ostaň doma, som u Teba za 10 min frajer...
vzala som ešte jednu kamošku, šla za ním a pred barák na podhradovej (Ke- možno poznáte) vyšla najprv tá jeho holka, potom on, potom všetci v okolitých barákoch na okná, potom jeho mama, brat....
sme po sebe vrieskali, ,,nežne sa udierali´´ až dokiaľ sa nevolala polícia... vtedy sa celá ich rodina zašila... (samzrejme sme odišli aj my )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo keď som si priviedla domov chalana....to sa so mnou nerozprával asi mesiac....a to je tak všetko
keď po mne vybehol jeden kamoš, že moj expriateľ balí jeho holku (čož bola naprostá kravina).. došlo to až do takého štádia, že sa mi vyhrážal, že mám ostať doma, zachvíľu príde aj s kamošmi a dostanem...
odpísala som mu: vieš čo? ty ostaň doma, som u Teba za 10 min frajer...
vzala som ešte jednu kamošku, šla za ním a pred barák na podhradovej (Ke- možno poznáte) vyšla najprv tá jeho holka, potom on, potom všetci v okolitých barákoch na okná, potom jeho mama, brat....
sme po sebe vrieskali, ,,nežne sa udierali´´ až dokiaľ sa nevolala polícia... vtedy sa celá ich rodina zašila... (samzrejme sme odišli aj my )
naj. konflikt s teraz už ex kamošmi