Nosíte oblečenie alebo obuv po svojich mamách/otcoch/starých rodičoch? Prehľadávate doma šatníky so záujmom nájsť niečo, čo nosia, alebo už aj roky nenosia, aby ste im to mohli skonfiškovať?
Hej, s maminou... no nemáme rovnaké veľkosti, takže keď sa jej niečo zbehne alebo je jej to malé, tak mi to dá, pokiaľ sa mi to páči, nosím to- teda vždy, pretože moja mamina sa oblieka moderne, pokojne by som si na seba dala všetky veci, čo má v šatníku. A občas si požičiam aj topánky, lenže mi v nich trochu lieta noha
Nie, robím niečo oveľa horšie. Prehrabávam sa na povale v starých veciach, ktoré sú hadam dokonca už po babke a neverili by ste, aké vintage kúsky som našla !!! Móda sa vracia späť, takže vyzerá to jebovo a navyše to má historickú hodnotu
Od starkej som tento tok dostala starý ručne pletený sveter, v lete som objavila super šaty, ktoré moja mama kedysi ušila (ale tie som ešte na sebe nemala, treba na nich niečo dokončiť) a nedávno som vyhrabala čiapku, ktorú mama štrikovala, keď mala 25 rokov a každý mi ju chváli 8)
Máme s mamou rovnakú veľkosť, ale niekedy trochu iný vkus. Tak občas, keď si náhodou kúpi niečo čo sa mi páči tak si to požičiavam a neskôr aj privlastňujem.
kedysi bežne mamine veci, ale.. teraz by som v nich plávala... takže chodím jej skôr na šatky a doplnky... Od starkej som mala jedny šaty... otcove veľké tričká...
mne mamina dáva akurát veci,ktoré si kúpi a neodhadne veľkosť Alebo jej kradnem občas nejaké oblečenie, ale na moje šťastie, moja mamina je jedna z tých, ktorá má fakt super veci, ktoré jej často závidím
jj.. najblizsie ked pojdem domov vtrhnem obom babkam do satniku a k nam do pivnice a poslem sama sebe skatulu plnu oblecenia do uk.. tuto by sa za take kusky pozabijali..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale po bratovi hej .
našla som takú perfektnú oranžovú košeľu s bielymi bodkami
mimochodom, 3 hviezdičky za diskusiu!
uz mi konecne sedi
a matke som ukradol kozenu bundu
a foter mi ujebal siltovku ultras a mi ju dojeball..
tuším aj teraz mám na sebe mamin sveter a košeĺu, ešte mám po nej jednu, mám babkine (neskôr mamine a teraz moje) šaty, pratetin župan a tak
a nedávno som mu skonfiškoval klobúk, čo som objavil náhodou
a ozaj! ešte jedno tričko ktoré mala ona na jej stužkovej, potom ja na mojej stužkovej a teraz ho nosím ako pyžamo inak nič iné
akurat jej ponozky kradnem,ked nemam svoje