Aký máte názor na metódu "Rodinné konštelácie"? Máte s tým niekto nejaké skúsenosti?
Ja osobne sa momentálne k tomu vyjadriť neviem pretože je to pre mňa niečo nové, preto pridávam jeden link: » www.konstelacie.info/cosu.html...
Možno na tom je čosi pravdivé,ale ak sa človeku nedarí a má problémy,určite sa netreba vyhovárať len nato,že môj pradedo spravil tamto a jeho svokor hento a preto si ja teraz neviem nájsť frajerku.
Vyzerá to ako rodostrom a na základe toho sa zisťuje akoby rodová karma alebo niečo tomu veľmi podobné. Akoby sa cez to zisťovali príčiny akýchkoľvek problémov konkrétneho jednotlivca ktoré môžu siahať až niekoľko generácií "dozadu".
Ak si to náhodou zle vysvetľujem tak sa ospravedlňujem za to.
Bola som na rodinnych konstelaciach, takych oficialnych, a bol to asi najsilnejsi zazitok aky som kedy zazila. Nepomohlo mi to sice nijako, sla som tam dost skepticka iba co ma mama nahovorila... ale to co som tam videla, ako sa cudzi ludia zrazu zmenili na mna a moju rodinu, ako cloveka zrazu jeblo o zem a ako zensku z nicoho nic chytil uplny zachvat placu, a na sto percent to nikto nehral, proste to bolo len tou energiou... Odporucala by som kazdemu si to skusit, uz len pre zmenu pohladu na zivot.
Bola som na tom dvakrát, jedno z toho bola akási ochutnávka tohto prístupu a osoba, ktorá to viedla, mi veľmi nesadla. Bola tam však aj pani, ktorá tomu vyslovene neverila a odchádzala s tým, že niečo na tom možno bude Druhé bol riadny seminár a to už bolo o niečom inom. Skvelé vedenie (Zlata Šramová) a silné emócie, nikto nechápal. Naozaj odporúčam!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ak si to náhodou zle vysvetľujem tak sa ospravedlňujem za to.