Stáva sa vám že keď príde návšteva začne sa pýtať veci typu: Máš frajer/ku? Máš robotu? Čo si stále doma a podobné debiliny? Trávite čas s nimi alebo sa radšej zavriete do izby a čakáte kým odídu?
Presne toto sa stava a tak ja radsej zmiznem z domu uz dopredu...
Dakedy ak som doma, pocujem z obyvacky ako sa o mne rozpravaju...
"A co ten Tibor nema este frajerku?"
"A nechce si auto kupit?"
Strasne ma to vytaca, preto hovorim uz ak sa da vybehnem von s dakym na pivo radsej.
som celý čas u seba, po hodine sa idem napiť do kuchyne, cestou sa im pozdravím, prehodím pár viet a idem naspäť do izby
horší prípad je keď je majú aj deti
Jedina navsteva co mi vadi su ludia z brachovo karate klubu. Otazka "mas frajera?" ma ziadnym sposobom neobtazuje a "mas pracu?" taktiez nie, kedze vacsina z nich ma vo svojom full time zamestnani na hodinu tak polovicu co ja tam, kde brigadujem
Takisto ine, podobne trapne otazky...s usmevom odpoviem, posocializujem sa, kolko uznam za vhodne, dovolim pripadnym detom (s mierou!) potyrat moje morca a idem do izby. Pripadne, ak su to tito tak vacsinou ani doma nie som, aktivne sa im vyhybam A ktokolvek iny ma vobec netrapi, vacsinou si prisadnem a konverzujem.
Máš frajer/ku? Áno mám a na jar začíname stavať obrovský dom.
Máš robotu? Áno mám a je vynikajúco zaplatená.
Po týchto odpovediach sa už radšej nič nepýtajú
Ale zažila som lepšiu situáciu od sesternice s manželom počas sviatkov... po zistení, že náš domíček bude na kopci začali mierne uštipačné poznámky na našu adresu, že sa nam tam nebude chcieť chodiť pešo. Na to som odvrkla, že nikdy v živote nikam pešo nepôjdem.... tak zas blbosť typu ,, a čo keď sa ti pokazí auto? "
Tak som sa už nezmohla na viac ako ,, do boha, už teraz máme 3 a určite ich bude pribúdať "
a zas sklapli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dakedy ak som doma, pocujem z obyvacky ako sa o mne rozpravaju...
"A co ten Tibor nema este frajerku?"
"A nechce si auto kupit?"
Strasne ma to vytaca, preto hovorim uz ak sa da vybehnem von s dakym na pivo radsej.
1. nechodili k nám návštevy (takmer vôbec)
2. nemala som kam zdrhnúť, lebo som nemala svoju izbu
horší prípad je keď je majú aj deti
Takisto ine, podobne trapne otazky...s usmevom odpoviem, posocializujem sa, kolko uznam za vhodne, dovolim pripadnym detom (s mierou!) potyrat moje morca a idem do izby. Pripadne, ak su to tito tak vacsinou ani doma nie som, aktivne sa im vyhybam A ktokolvek iny ma vobec netrapi, vacsinou si prisadnem a konverzujem.
Jak je v skole? Zima.
Jak je v BA? Dobre.
Do cohokolvek sukromnejsieho je im hovno a to im rovno poviem
Máš robotu? Áno mám a je vynikajúco zaplatená.
Po týchto odpovediach sa už radšej nič nepýtajú
Ale zažila som lepšiu situáciu od sesternice s manželom počas sviatkov... po zistení, že náš domíček bude na kopci začali mierne uštipačné poznámky na našu adresu, že sa nam tam nebude chcieť chodiť pešo. Na to som odvrkla, že nikdy v živote nikam pešo nepôjdem.... tak zas blbosť typu ,, a čo keď sa ti pokazí auto? "
Tak som sa už nezmohla na viac ako ,, do boha, už teraz máme 3 a určite ich bude pribúdať "
a zas sklapli.
no najviac mi je smiesne, ked mi v poslednej dobe davaju otazky kedy bude svadba, 100% presvedceni ze nejaku chystam ... samozrejme nic nevyvraciam.