Potreboval by som nejakú tabuľku na rodinný rozpočet môže byť aj v nejakom programe tak , aby som si potom mohol dopísať ostatné osobné prijmi a výdavky.
Ďakujem.
Ja používam mobilnú aplikáciu Expense Manager, neviem, či ti bude vyhovovať, ale dá sa tam spravovať viac účtov/platiacich osôb, trvalé príkazy, úspory, budget atď, a samo ti to robí grafy a štatistiky.
@4 a co tak si to napisat namiesto sedenia na birdzi
takuto trivialnu vec nevediet ty kokos, zbytok zivota sa o teba bude starat kto? pridu aj horsie veci
tam das ze jedlo, ubytovanie (ak si na nejakom intraku), energie, kanalizacia, zabava a co ja viem ake sracky, ved vies na co minas hadam
je to jednoduché:
výdavky na elektriku, plyn, vodu, nájom, ak bývaš v podnájme...
výdavky na rodinu - oblečenie, strava, hygiena, kultúra a iné nepredvídané výdavky...
výdavky na auto, splátky, benzín a pod...
výdavky na školné, cestovné, ...
výdavky na oslavy, nepredvídane udalosti...
výdavky na údržbu domu, bytu a pod...
z tohto sa ti už nejaka tabuľka asi bude dať zrobiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takuto trivialnu vec nevediet ty kokos, zbytok zivota sa o teba bude starat kto? pridu aj horsie veci
tam das ze jedlo, ubytovanie (ak si na nejakom intraku), energie, kanalizacia, zabava a co ja viem ake sracky, ved vies na co minas hadam
predpokladám že Excel máš, lebo veď základná výbava.
(a väčšina iných tabuľkových procesorov tiež nejaký taký template obsahuje).
čiže to znamená že si sa neobťažoval ani len to pozrieť či náhodou tam také nie je.
čiže si nezaslúžiš aby ti dakto pomohol v tomto.
pekný večer želám
výdavky na elektriku, plyn, vodu, nájom, ak bývaš v podnájme...
výdavky na rodinu - oblečenie, strava, hygiena, kultúra a iné nepredvídané výdavky...
výdavky na auto, splátky, benzín a pod...
výdavky na školné, cestovné, ...
výdavky na oslavy, nepredvídane udalosti...
výdavky na údržbu domu, bytu a pod...
z tohto sa ti už nejaka tabuľka asi bude dať zrobiť...