zacal blbo ... ale snad to bude lepsie..a predsavzatia? viac sa venovat ucebniu aaa pokusit sa predychat urcite veci s ktorymi aj tak uz nic nespravim...a vela cvicit
začal úžasne síce ma už stihla nádcha klátiť ale ináč eňo-ňuňo ak ma zoberú na školu a toto leto bude aspoň z časti také krásne ako bolo to minulé..tak toto bude dobrý rok...
zatial lepsi ako predosli...ale dari sa trocha sice som chcela prestat fajcit ale aspon som si za tento rok este krabcku nekupila akorat co ma sme tam niekdo ponukne
povedala by som, ze som nadmieru spokojna , nova praca mi dodala sebavedomie, spokojnost. dufam, ze sa bude darit aj dalej, a ze nadobudnem aj nieco ine nove (to si ale necham pre seba
Začiatok je zlý, ale v podstate aj minulý rok bol zlý takže je to bez zmeny a predpoveď do budúcna tiež nie je moc optimistická Čo sa týka novoročných predsavzatí tie moje som si stanovila až na Troch kráľov zo siedmich sa mi podarilo dodržiavať do tejto doby len dve
Nedržím sa. Už som sa stihla zrútiť z polročných testov. Chytám hrôzy z koncoročných, i ked sú ešte daleko Ale ak nerátam školu, funguje to tak ako má. Hádam i lepšie. Ale to sa fakt nedá posúdiť, ešte neprešiel ani mesiac
aj hej za prví mesiac som sa stihol posrat, prestat fajcit (obmedzit na max. minimum), v praci uzavriet dalsi polrok o 5% uspesnejsie nez ten predtym a dalej sa uvidi
hrozný rok. oproti tomu minulému určite... ale už si pomaly zvykám... tak snáď to nakoniec nebude také zlé, predsalen január je vo všeobecnosti ťažký mesiac, najmenej slnka, zmena roka... čo by ma vlastne ani neštvalo, keby som nemala skúšky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Celkovo blby zacatek , predsadzatie si nedavam lebo 1 rok je dlha doba aby som do dodrbkal
Ale verím, že sa všetko ešte lepšie rozbehne a bude to paráádny rok, teda aspoň začiatok!
Nový rok konkrétne bol pohroma, známe úslovie sa možno mýli.
ale nemozem zakryknut
a predsavzatie? postupne vypĺňam...