Chcela by som sa opýtať, či už niekto z vás bol na takomto pobyte. Ak áno , tak cez akú agentúru ste išli a aké boli vaše skúsenosti a či sa to vôbec oplatí..
ja tiez idem buduci rok a aj dve spoluziacky .. a tak co poznam ludi a citala som z clankov,tak kym sa dostanes do normalnej rodiny,tak sa to riadne oplati.. novi ludia,skola,naucis sa jazyk
Spolužiak zo strednej bol a pochvaľoval si . Najlepšie keď mu "nigga" vytasil zbraň že nech si zastrieľa . Čo ho zarazilo je to že si týpci nezamkýnajú autá
moj kamarat tam prave je .. a pochvaluje si to .. uz si tam aj zvkol velmi, kamaratou ma, zevraj sedi pri stole s basketbalistami zo skoly DD .. len jedine co ho trapilo bolo ze nestravil vianoce s rodinou :/ ... inak fasa !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja pôjdem na budúci rok, ak chceš ísť už v septembri, je najvyšší čas aby si navštívila agentúru. Ja idem cez chi-ee.