zdravim, chcel by som vsetkych ochotnych ludi tu na birdzi poziadat o typy na jednoduche recepty pouzitelne pri romantickej veceri resp. obede vo dvojici.
je velmi zname ze na nezne pohlavie to vie zaposobit, len akosi neviem najst ten spravny re
No predsa spagetti, ako v istej nemenovanej kreslenej rozpravke od Walta Dysneyho! A vlastne, ked na akukolvek cestovinu urobis nejaku dobru omacku, neda sa snad nic pokazit. ALEBO zapekane zemiaky, prip. ak romantika, tak zemiaky v pahrebe su super, ale ak mate v kuchyni parkety, neodporucam stavat ohnisko
@sub7 - a také sáčkové veci nešmakujú? ako, nemusíš povedať, že to máš z Maggi dobré nápady, ale mne sa to už veľakrát osvedčilo, v kuchyni som vyslovene ľavá ale na tom sa nedá nič pokaziť....a niektoré tie recepty sú naozaj lahodné a chutné
na romantickej veceri by som si dala nejaku pecenu rybu... ked uz... ale aj ked mi frajer po desiaty krat navaril spagety s kecupom, bolo to romanticke
ja preferujem dobru restauraciu, kedze varit neviem
ale cestoviny su klasika a kazdy ich ma rad, takze stym nic nepokazite...
a zalezi teda aj od partnerky aky je to typ cloveka, lebo z vlastnej skusenosti viem ze romanticke rande sa da spravit aj v mekači...lebo niekto radsej ide do mekača ako do high-society restauracie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
...
@0 ako veľmi jednoduché?
ale cestoviny su klasika a kazdy ich ma rad, takze stym nic nepokazite...
a zalezi teda aj od partnerky aky je to typ cloveka, lebo z vlastnej skusenosti viem ze romanticke rande sa da spravit aj v mekači...lebo niekto radsej ide do mekača ako do high-society restauracie