nejaka chata, v horach , za oknom snezi ... sviecky , ohen praska v krbe ... * ach a preco ? ... neviem proste ma toto napadlo ako prve ... ale je pekne
podvečer, dážď, v diaľke počuť štekot psov a krákanie vrán
pivo, hocikde...
strihanie rozštiepených končekov
schovávať sa za kontajner
alebo... minule som s kamoškou došla na jednu skvelú predstavu, idem ju vyhrabať v konverzáciach
Jáj, ono to nebola predstava, to bol jej skutočný zážitok! "Slnko dávno za horizontom, už ani neviem, kde sme, keď v tom zacítime to isté... v§ňu družstva!"
a ešte bolo čosi, ale to nenájdem, to by musel ísť archív odoslaných TSiek :/
Hlavne nič umelo vyvolané Ja som sa pokúšala a romantické ohadzovanie sa lístim v parku... a Po hodení mi ostala mokrá ruka a všimla som si, že tam chodia ľudia venčiť psov. Romantika jak sviňa s ošťatým lístím
stlmiť svetlo v izbe pustiť niečo pomalé a romantické zapálené sviečky šampanské s jahodami a škrabkať ho na chrbáte a počuť tie dve slová : Milujem ťa ♥
Mesačná noc, ja a on stojíme v objatí v rozkvitnutej záhrade, jemný teplý dážď nám zmáča tváre a vlasy, a vzduch okolo nás je presýtený omamnou vôňou kvetín.
Ja mám veľa predstáv romantiky a romantiku mám najradšej Ale tak napr: Niekde pri mori prechádzať sa ruka v ruke bosí a nohy nám obmýva voda a pri západe slnka ......A ako som napísala mám veľa predstáv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Prečo ma to napadlo? Lebo je to podľa mňa dokonalá predstava.
a po 3 pokusoch predstavenia si romantiky a uvedomenie si, ze to romantika nie je som to radsej vzdala...
intermezzo?
ďubanie prstom do kahanca?
podvečer, dážď, v diaľke počuť štekot psov a krákanie vrán
pivo, hocikde...
strihanie rozštiepených končekov
schovávať sa za kontajner
alebo... minule som s kamoškou došla na jednu skvelú predstavu, idem ju vyhrabať v konverzáciach
Jáj, ono to nebola predstava, to bol jej skutočný zážitok! "Slnko dávno za horizontom, už ani neviem, kde sme, keď v tom zacítime to isté... v§ňu družstva!"
a ešte bolo čosi, ale to nenájdem, to by musel ísť archív odoslaných TSiek :/
Večer, len oni dvaja, hviezdičky svetia, oni svorne pozerajú na podivný objekt na oblohe, kým Sofia (pes) kaká...
..kvak..
Ewa Pieniakowska
a Jesica Maine
hoky a masiny - daniel landa
..kvak..
Mesačná noc, ja a on stojíme v objatí v rozkvitnutej záhrade, jemný teplý dážď nám zmáča tváre a vlasy, a vzduch okolo nás je presýtený omamnou vôňou kvetín.
vecera+sampanske+sviecky
vana+sviecky okolo nej
postel a nanej su lupene ruzi...
♥