Práve teraz som dočítala nový článok, o ich (ďalšom) probléme s vodou. (Nechcem tu zakladať nijaké rasistické fórum, len ma zaujíma aký na to máte názor.)
hej videla som v správach voči normálnym romom, ktorí sú zamestnaní nič nemám, ale čo sa týka tejto zvery je to hnus ! najvačší odpad.. nerozumiem .. ja by som celý luník oplotila elektrickým plotom a cez jedny dvere by som im dávala len potrebné jedlo raz za týžden.. je to porušovanie ludských práv, ale na moj vkus by sa to správanie zmenilo a možno nie.. alebo by som zaviedla bitie obuškami .. niesom rasistka, ale toto je moc...
@1 išlo o to, že priemerná spotreba vody obyvateľa luníka IX bola Xkrát väčšia ako ostatných obyvateľov košíc, tak im jednoducho vypli vodu a doniesli cisterny, z ktorých si môžu vodu čerpať neobmedzene. ale oni ju nechcú, lebo je podľa nich otrávená či čo
pozeral som si turistickú mapu KE a bol tam zobrazený Lunik IX ako ojedinelá svetová lokalita ktorú sa oplatí vidieť, takou žltou hviezdičkou ktorou sa na mape označovali len špecialitky
Myslíš si že len Lunik 9 ? Pozri sa vyššie na sever a najdeš len jeblých kokotou čo si myslia že su to najväčši Gangstery a že môžu všetko . Vykradajú bielych biju sa s nimi a čo mi im nato? Kupime im byty aby sa šukali. Ako sry ale toto je tema čo ma najviac vie nasrať. Hnusia sa mi a nikdy nazor na nich nezmenim. (česť vinimkám)
- niesom rasista lebo sa kamaratim z 3 černochami ale čo SR robi je jedno velke ... !!!
@creeson@14 mudry clovek taktiez vie, ze rasizmus nie je v dnesnej dobe cisto o farby pleti, ale ma i sirsi vyznam.. ale to sa hlupakovi tazko vysvetli..
@catmartina mozes do tsky.. tie su (ze vraj) tajne
@majo16 je rozdiel zneuzit a vyuzit oni len vyuzivaju.. vlada im dala tu moznost..
Ja by som im vzala to čo neplatia - neplatia vodu? žiadna voda, ani z cisterny. Neplatia nájom - žiadne byty. Prídavky? Len na 3 deti, kto chce mať viac, mal by mať na nich peniaze. Máš viac detí? Tvoj problém. Nemáš na vodu? Tvoj problém. Nemáš na nájom? Tvoj problém.
Pochybujem, že keby ja som mala 26 rokov a bola nezamestnaná a rodičia by ma nechceli ďalej živiť, tak by som dostala byt zdarma. Rovnako pochybujem, že keby nám doma odstavili vodu za to že neplatíme, tak by tu došla cisterna
ja osobne sa len teším na to jak začnú prenášať kadejaké nákazy a choroby a bohvie čo.....a keďže bývam na KVP, čo nie je ďaleko od lunika, tak to bude pre mňa úplne geniálne, a teším na to, ako niečo chytím...toť vše, viacej sa k rómom "žijúcim" na luniku nevyjadrujem, lebo ma budú mať ludia za rasistku...
a ešte si zoberte, dva dni či kolko čo im odstavili vodu, a oni začali rozoberať potrubie? akože kde sme, to normálny človek, čo má aj len minimum rozumu neurobí...
(naozaj veľmi nenápadným) postupným likvidovaním Luníka IX. dôjde k rozprchnutiu tamtej neprispôsobivej hávede do okolitých sídlisk resp. do ich lesov parkov a podobne ALEBO
druhá možnosť-budú cigáni bití bielymi tyranmi, rasistami a gádžami do tej doby kým si neuvedomia, že asi niečo robia zle
RESULT: keďže ide o národnostnú menšinu neuvedomelú tešme sa ako sa budú premávať pod oknami na sídliskách, vysedávať na hlavnej a znepríjemňovať tak život tých pár, čo na nich robia.
@inversi - osobne si myslim, ze prave ti bieli asi nie su dostatocne biti ked maju stale tendenciu len ochranovat a nevyucovat.. nenajst tu spravnu cestu len problem zakryvat a nepriznat, ze nejaky je.. alebo len velmi potichu
@sandy114 vtip je v tom, ze dostala.. skutocnost je, ze keby vidis kde a s kym, tak do neho urcite nejdes + je to i o tom, ze keby na teba pridu aby si platila.. ty by si mala tendenciu to robit.. oni nie.. a je ich masa.. a proti jednotlivcovi sa zakrocit da.. i spravit z neho odstrasujuci priklad.. ale uradnici sa proti vacsiemu poctu boja
odpoveďou by mohla byť Devínska Nová Ves, mestský policajt z Hurbanova (nechce sa mi to hľadať na nete, myslím, že to bolo Hurbanovo) alebo slovenská pospolitosť s bývalým vodcom ujom Kotlebom ..
@inversi to nie je odpoved.. to je cin cloveka, ktoremu preskocilo.. eventualne nezvladol nieco v sebe.. a takto sa to neriesi..
to je to iste, co mladik na batmanovi, ci mr. breivik..
proste ci chory alebo zdravy clovek.. ale ak zdravy, tak urcite nie rpi plnom vedomi a na zaklade vlastneho cisteho uvazenia..
zmysel mojich viet bol v niecom inom.. ked ty budes svoje dieta rozmaznavat, tak ked bude starsie a bude si voci tebe dovolovat a nebrat ta ako autoritu, tak tym, ze ho zacnes bit, zakazovat mu a davat domace vazenia. ta akurat znenavidi a bude to len horsie..
sposob ako to zmenit, je ukazat nieco ine, nove.. zamestnat ich.. aby robili cosi uzitocne a mali zaroven menej casu na ine.. cim viac ludi pracuje, tym je uroven kriminality nizsia, lebo je menej /malo/ nikto tych lajdakov, co sa nudia ci si uveodmuju svoj nedostatok..
a pokial sa s tymto nezacne nieco robit.. a to oni s tym nic nespravia! minimalne kym ku tomu nebudu privedeni.. dovtedy to dobre nebude.. a bude viac takych ako vyssie spominanych pripadov.. a to je smutne..
Neviem čo povedať... Jebnutí politici, nie preto,že im tú vodu odstavili,ale preto,lebo im všetko dávajú zadarmo a nakoniec na východe nie je robota ani pre bielych nieto ešte pre nich...
@johnysheek zamestnať ich? keď dostávajú sociálne dávky aké dostávajú??..zmena musí prísť zo strany štátu a to zmenou systému..prídavky na dve deti max. a hotovo..hneď by si zvážili, či budú z príspevkov kŕmiť 10 krkov alebo menej..
Zopar kobercovych naletov na vychytene osady a je po probleme...
LPR, pseudomoralisti a podobna luza, co im nepoplatite ucty, nech sa chudacikovia mozu sprchovat v normalnej vode? Ked uz mate plnu hubu kecov o pomahani, preco nezacnete od seba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@etelnair
ja by som to nechaval tak jak to je
» tvnoviny.sk/sekcia/spravy/k...
- niesom rasista lebo sa kamaratim z 3 černochami ale čo SR robi je jedno velke ... !!!
co je viem , Lúky
Zver ako zver.
@catmartina mozes do tsky.. tie su (ze vraj) tajne
@majo16 je rozdiel zneuzit a vyuzit oni len vyuzivaju.. vlada im dala tu moznost..
Pochybujem, že keby ja som mala 26 rokov a bola nezamestnaná a rodičia by ma nechceli ďalej živiť, tak by som dostala byt zdarma. Rovnako pochybujem, že keby nám doma odstavili vodu za to že neplatíme, tak by tu došla cisterna
(naozaj veľmi nenápadným) postupným likvidovaním Luníka IX. dôjde k rozprchnutiu tamtej neprispôsobivej hávede do okolitých sídlisk resp. do ich lesov parkov a podobne ALEBO
druhá možnosť-budú cigáni bití bielymi tyranmi, rasistami a gádžami do tej doby kým si neuvedomia, že asi niečo robia zle
RESULT: keďže ide o národnostnú menšinu neuvedomelú tešme sa ako sa budú premávať pod oknami na sídliskách, vysedávať na hlavnej a znepríjemňovať tak život tých pár, čo na nich robia.
What a lovely day
@sandy114 vtip je v tom, ze dostala.. skutocnost je, ze keby vidis kde a s kym, tak do neho urcite nejdes + je to i o tom, ze keby na teba pridu aby si platila.. ty by si mala tendenciu to robit.. oni nie.. a je ich masa.. a proti jednotlivcovi sa zakrocit da.. i spravit z neho odstrasujuci priklad.. ale uradnici sa proti vacsiemu poctu boja
odpoveďou by mohla byť Devínska Nová Ves, mestský policajt z Hurbanova (nechce sa mi to hľadať na nete, myslím, že to bolo Hurbanovo) alebo slovenská pospolitosť s bývalým vodcom ujom Kotlebom ..
Hovorí sa, že Božie mlyny melú pomaly ale isto ?
to je to iste, co mladik na batmanovi, ci mr. breivik..
proste ci chory alebo zdravy clovek.. ale ak zdravy, tak urcite nie rpi plnom vedomi a na zaklade vlastneho cisteho uvazenia..
zmysel mojich viet bol v niecom inom.. ked ty budes svoje dieta rozmaznavat, tak ked bude starsie a bude si voci tebe dovolovat a nebrat ta ako autoritu, tak tym, ze ho zacnes bit, zakazovat mu a davat domace vazenia. ta akurat znenavidi a bude to len horsie..
sposob ako to zmenit, je ukazat nieco ine, nove.. zamestnat ich.. aby robili cosi uzitocne a mali zaroven menej casu na ine.. cim viac ludi pracuje, tym je uroven kriminality nizsia, lebo je menej /malo/ nikto tych lajdakov, co sa nudia ci si uveodmuju svoj nedostatok..
a pokial sa s tymto nezacne nieco robit.. a to oni s tym nic nespravia! minimalne kym ku tomu nebudu privedeni.. dovtedy to dobre nebude.. a bude viac takych ako vyssie spominanych pripadov.. a to je smutne..
Rasizmus je nevedecké učenie o nerovnosti ľudských rás.
no je fajn byt o niecom presvedceny.. akurat je smutne nebyt schopny si priznat omyl..
ale co tak ich naucit zarabat si na seba? miesto hrani sa s financiami
LPR, pseudomoralisti a podobna luza, co im nepoplatite ucty, nech sa chudacikovia mozu sprchovat v normalnej vode? Ked uz mate plnu hubu kecov o pomahani, preco nezacnete od seba?