neviem.. ale chcela by som stretnúť.. pozrieť sa v podstate na seba.. z toho pohľadu "pozorovateľa".. konečne by som sa videla tak ako ma vidia iný.. ale asi by som s ňou dlho nevydržala
jednoznačne by som sa s oným človekom dal "dokopy" PRESNE taká povaha akú mám ja, to je umenie nájsť a keby to bol chalan, tak by sa stal mojim najlepším kamošom
Noormááálne som išla s kamoškou po ulici a zrasu som prešla okolo seba pred 8 rokmi. Vážne som to bola ja. Aj keď kamožka mi hovorila, že to bola Karina, to je blbosť..som bola vážne presvedčená o tom, že som to ja
No fúúha,keďže seba milujem aj nenávidím zároveň a aj ľudí,ktorý sú mi po psychickej stránke skoro úplne podobní,tak najprv by som sa s mojím dvojčaťom chvíľu bozkávala a potom by som ho vyfackala a vyčítala mu ako môže po svete behať taký hnusný človek...Spolunažívala by som s ňou,ale nakoniec by som jej vystrelila mozog ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@kiksauri by som nedokázal nahradiť ani ja
neviem.. ale chcela by som stretnúť.. pozrieť sa v podstate na seba.. z toho pohľadu "pozorovateľa".. konečne by som sa videla tak ako ma vidia iný.. ale asi by som s ňou dlho nevydržala
neviem, asi by som nespravila nič
Ale ak áno, tak by som ho zabila, neznášam všetky moje zlé vlastnosti u ostatných.
ale inak som počula, že každý človek má na svete dvojníka
ale, keby som stretla seba....tak by som rýchlo utekala stačí, že som jedna... viac zkazy tento svet nepotrebuje
Pokecali by sme a tak..
Ale čisto teoreticky by som sa s ním asi spriatelila a mohla by som v podstate spoznať samú seba a tým odstrániť svoje chyby a tak...
Ale keby som sa stretla v krčme, tak by to bolo iné
Ale chcela by som nájsť svoju dvojičku. Hoci raz som si myslela (a stále si myslím), že som ju už našla
ale na vlas rovnakého človeka ako ja? to nie, asi by som ho zabila
Noormááálne som išla s kamoškou po ulici a zrasu som prešla okolo seba pred 8 rokmi. Vážne som to bola ja. Aj keď kamožka mi hovorila, že to bola Karina, to je blbosť..som bola vážne presvedčená o tom, že som to ja