Pár krát som mala také nervy, že by som rozbíjala, ničila,... Ale nemusela som sa premáhať, aby som to nespravila, pretože to je snáď nad slnko jasnejšie, že by som to nespravila, keďže by som to potom musela dať opraviť (kúpiť nové) za svoje peniaze a tomu by som sa radšej vyhla a kúpila si za ne niečo iné.
eeej som si teraz az spomenula ale to som tresla dverami a na nich bola zaveseny obraz tak ten sa rozbil nehodila som ho o zem.. a neviem o tom ze by to bol skvely pocit..
Pred par dnami.... monitor na srot (pasticky by este prezil, ale ten kopanec uz nerozdychal ) a kancelarske kreslo sa mi nastastie opravit podarilo..... ale akoze, dufam , ze to bol prvy aj posledny nervovy kolabs v mojom zivote. Nie je to velmi prijemne.......
Áno, pár krát hubu Je to fakt dobrý pocit, to ma úplne dokáže ukľudniť, len sa tomu snažím vyhýbať. Prípadne som pár krát skúsil rozbiť aj stenu, no vždy bola rozbitá len moja ruka Ale pomôže aj to
Ked som nastvaty vecinou hadzem len veci ktore su makke a nemozu sa rozbit ale raz ked som bol maly som u babky nechcel dojest obed a babku to tak strasne vytocilo ze zobrala ten tanier a prastila ho o zem
@picasso nejak podobne, len s tým rozdielom, že ja som varila kapustové halušky a moja matka ich nejedla, vraj ona chcela fliačky, tak som schytila plne naložený tanier a treskla som ho o stenu.
ked som mal este stary velky monitor tak to bola radost donho udierat...aj ked potom bolela ruka...este stale som si vsak od toho neodvykol a uz sa mi par krat stalo, ze som zabrzdil ruku tesne pred LCD monitorom..ten by to asi tazsie niesol..
Je polnoc idem niečo rozbiť lebo začinaju mi zachvaty ale von to idem riešiť robia hluk miestnom bordeli.Snad stoličky nebudu von lietať a pohare nehovorím občas sa aj cigan najde
väcsinou tak tresnem dverami ze opada omietka.. alebo ju obijem pästami sama.. alebo nieco mechanicky nicim..ohybam lyzicky alebo nieco ine deformujem..ked mam nervy..
Keď sa človek vie v prípade potreby vyventilovať lámaním odpadnutých konárov, hádzaním kameňov a v momente hnevu maximálne nejakým búchaním do steny, tak ho potom nechytajú tendencie rozbíjať niečo, čoho by bola aj škoda
Ja jeden raz co si pamatam.. pisala som uz asi 3 hodiny ulohu z administrativy.. to som bola v prvaku. a museli sme to pisat na mechanickych strojoch celu A4 bez jedinej chyby.. strasne tyranie.. nuz a na ten milionty pokus, ked som skoro pri konci strany spravila chybu, som chytila prvu vec zo stola - bola to plastova krabicka na hodinky - a hodila som to o stenu.. bolo to na milion kuskov, ale co je horsie, na novej malovke ostala asi 10 centimetrova diera o ktorej doteraz nikto nevie
No keď som mala asi tak 7 rokov tak rodičia mne a sestre nakrájali na jeden tanier jabĺčka a ona zjedla posledný kus .. a mňa to tak naštvalo , že som jej ten tanier rozbila o koleno .. jej tam ostala črepina a ja som dostala takú bitku na akú nezabudnem ale inak som neškodná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a tuším jedno dialkove ovladanie, stoličku, pár kníh a svoje zápästie
Keď sa človek vie v prípade potreby vyventilovať lámaním odpadnutých konárov, hádzaním kameňov a v momente hnevu maximálne nejakým búchaním do steny, tak ho potom nechytajú tendencie rozbíjať niečo, čoho by bola aj škoda
Ale on tak krásne letel cez celú izbu
Alebo som mu raz roztrhala zošíít