Včera večer som dostal správu od mojej už bývalej že štastne a veselé ti prajem a prepáč ale už ťa nemilujem takže bude lepšie ak sa už nebudeme stretávať .... to bolo presne ked sme dojedli večeru /
Tá moja sa so mnou rozišla 2 dni po jej narodeninách. A ešte mi piča zavalila, že sa so mnou nerozišla skôr iba preto, lebo bola zvedavá čo jej na tie narodeniny kúpim.. Jej druh volám piča obyčajná
inak napríklad ja, keď som štátnicovala a jebalo mi na hlavičku tak som frájovi povedala, že nech sa deje čo sa deje tak ma môže nechať až po štátnicách akože díval sa na mňa či mi nejebe lebo rozchod nehrozil ale pre istotu
a to isté mu poviem aj keď budem štátnicovať budúci rok
jo je to sranda ja som pred par rokmi 22.12. prisla po 3rocnom vztahu na neveru, prekusla som to a o dva roky ma tyzden po 5tom vyroci nechal znova pre inu a tiez som mala 2mesiace pred statnicou ti rozchadzajuci sa vzdy vedia kedy potesit
Willbebetter I dont think its could be better :/ thats situation is a worsest ....... and never gonna be better after thats ....(Read my previously txt )
inač nechápem... za rok máte toľko sviatkov a pamätných dní, proste neexistuje na rozchod "správne" načasovanie, vždy to bude počas niečoho/blízko niečoho, a vždy to bude len rozchod, ktorý bude bolieť, aj keby bol uprostred ničoho.
a myslis ze ja som sa ako dozvedela o tej nevere na vianoce? tiez mi dosla prijemna ranna smska
a som tu a zijem, prezila som aj potom ten rozchod a ono sa na to casom pozeras uz odosobnene, proste stalo sa. aspon sa ti ludia vyfarbia a my si mozeme gratulovat ze sme sa takych zbavili (alebo oni nas).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
rovnako ako tesne pred maturitou
alebo počas dovolenky
má to svoje čaro.. myslím si
na vyrocie je tiez celkom fajn
a to isté mu poviem aj keď budem štátnicovať budúci rok
inak mám u piči kedy ma kto nechá.
tak moj to bol 3 týždne pred narodkami, po poslednom zápase v sezóne..
shit happens
@patricino radsej po narodeninach ako na narodeniny
ale inak suhlasim s @kuvincik
a myslis ze ja som sa ako dozvedela o tej nevere na vianoce? tiez mi dosla prijemna ranna smska
a som tu a zijem, prezila som aj potom ten rozchod a ono sa na to casom pozeras uz odosobnene, proste stalo sa. aspon sa ti ludia vyfarbia a my si mozeme gratulovat ze sme sa takych zbavili (alebo oni nas).
alebo na výročie...