nič neni pravda....zaleži od toho ajá si...proste bud si to k tebe ludia dovolia alebo nie...ku mne keby si to niekto dovoli, co je celkom nemozne, tak by som mu rozbila hubu a to myslim doslova!
ale ved to je picovinka,....si nemozete mysliet, ze kazdy chalan rozhlasuje,ze jeho byvalka je kurwa...pokial ho podviedla s inym, tak by som to tvrdil,ale proste vztahy sa aj rozpadavaju, to tiez patri k zivotu, ale koli tomu nebudem nazyvat nejaku, ze je kurwa len tak...takze pokial sa chalan trosku rozumu a chape veci,tak proste si uvedomi,ze to dievca asi za to proste nestoji, a vyserie sa na taku, co ho podvedie...ak podvedie holku chalan,...heh, no tak to potom znamena, ze sa znovu potvrdilo,ze mame dva mozgy...
tak diky za komentare ja tomu neverim len som chcela vediet co si o tom myslite vy a celkom ma prekvapilo ze tu nie je nic typu "dalsia jeb*ta diskusia"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov