Aké bolo zatiaľ vaše najťažšie rozhodnutie? Ste spokojný s tým ako ste sa rozhodli? Rozhodujete sa dlho, teda zvažujete veci, alebo sa rozhodujete podľa aktuálnej nálady,bez toho aby ste nad vecou moc premýšľali?
Medzi rozhodnutiami, ktore musim urobit, nema zmysel porovnavat obtiaznost, pretoze kazde z rozhodnuti, ktore musim urobit jednoducho musim urobit bez ohladu na mnou prisudenu obtiaznost daneho rozhodnutia.
Ja sa rozhodujem vždy seba a nedám na názory druhých pokiaľ sa ich moje rozohdnutie netýka lebo potom ak by sa to nepodarilo tak by som si vyčítal že som mal dať radšej na seba ......a dĺžka závysí od veci samozrejme ale v podstate sa rozohdujem rýchlo...a občas bez rozmyslu čo sa mi už pár krát vypomstilo
Robi mi problem rozhodovat sa, vacsinou je to horsie pri malickositach a banalitach, najtazsie rozhodnutie? kam si dat prihlasku do skoly? Ist na vysoku alebo neist? A ine.. ktore tu nebudem rozpisovat radsej
@toxo no ale tak ked si odmyslime hnev, alebo neskorú nočnu hodinu tak je podla teba zlé rozhodovať sa len preto, že to človek jednoducho chce? dám ti prikladik , máš strašnu chut na banán hej, ale ked zješ banán tak ta bude bolieť brucho a ty to vieš, tak budeš nad tým premýšlať a zvažovať to, že ta bude bolieť brucho a tak banán oželieš, alebo si ho rovno dáš a kašleš na to, že ta brucho bolieť bude lol..
@kachie ja sa nikdy neviem rozhodnúť čo si mám dať na raňajky..
Treba sa rozhodovať vždy rozumom,hlavne keď ťa niečo trápi,lebo keď to necháš na srdce budeš sa trápiť donekonečna,ale keď to necháš na rozum tak trápenie pominie
moje najtazsie rozhodnutie..hm.trvalo mi asi tyzden,kym som dospela k zaveru,mala som velke stresy,schudla som,nespala,ale bolo to zatial najlepsie rozhodnutie v mojom zivote. nelutujem a viem,ze kebyze sa vtedy rozhodnem inak je len otazkou casu,kedy by sa to bolo cele stalo aj tak.len by to bolo ovela tazsie a bolestivejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A tie ostatne jednoducho nerobim
Ja sa rozhodujem vždy seba a nedám na názory druhých pokiaľ sa ich moje rozohdnutie netýka lebo potom ak by sa to nepodarilo tak by som si vyčítal že som mal dať radšej na seba ......a dĺžka závysí od veci samozrejme ale v podstate sa rozohdujem rýchlo...a občas bez rozmyslu čo sa mi už pár krát vypomstilo
šak váha...
@kachie ja sa nikdy neviem rozhodnúť čo si mám dať na raňajky..