Co je lahsia a co si mam predstavit pod moc dobre sa neucili???? To su dost relativne pojmy a aj tak ti nikto neodpovie. Pre mna je lahky manazment je to pohoda, kamoska len prekrutila ocami ze nikdy, bratranec bol na matfyze kam by som v zivote nepachol a kamarat je na stavebnej ci co a tiez si pochvaluje a pri tom mna by tam yeblo a to nie som slaby z matiky ani som sa zle neucil.
Na tvoje otazku sa jednoducho neda odpovedat.
S tými prijímačkami by som to radšej netvrdil, počul som o veeeľa školách kde sa dostane kopa ľudí a potom to skoro všetko povyhadzujú ... Vlastne uj u nás nevyletí zrovna málo ľudí ...
No pár mojich podarených flákačských spolužiakov si vybralo politológiu s vidinou, že sa nebudú musieť učiť... Kam šli a či im to vyšlo podľa predstáv bohužiaľ neviem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Na tvoje otazku sa jednoducho neda odpovedat.
Na akej škole získam najlacnejší titul?
S tými prijímačkami by som to radšej netvrdil, počul som o veeeľa školách kde sa dostane kopa ľudí a potom to skoro všetko povyhadzujú ... Vlastne uj u nás nevyletí zrovna málo ľudí ...
Nie, nepočul som o veeeľa takých školách, len o pár takých
No pár mojich podarených flákačských spolužiakov si vybralo politológiu s vidinou, že sa nebudú musieť učiť... Kam šli a či im to vyšlo podľa predstáv bohužiaľ neviem ...
Osobne odporúčam svoju vysokú školu chemicko technologickú v prahe.... nie je to ľahké, ale aspoň sa tam nenudíš.