ked som bola mala,tak hej.. kvoli nim som skoncila na 8-rocnom gympli.. oco mi nechcel ani dovolit francuzsky jazyk a az ma donutil chodit na nemcinu (potom olutoval,ked zistil,ze jeho byvala triedna stale uci na skole.. stb-cka sprosta).. ale uz som sa davno naucila dosiahnut v dolezitych veciach svoje.. nenecham si riadit svoj zivot..
predtým zvykli, ale teraz keď už dojde k takému rozhodovaniu, snažím sa tak vyberať aby aj oni boli spokojný, aj ja a momentálne sa mi darí ocko sa vyjadril, že je rád, že tak uvažujem
Keď som bola menšia, teda mladšia, lebo rovnako vysoká som už niekoľko rokov, tak..ani nie rozhodovali, ale snažili sa ma usmerniť. Teraz s nimi len debatujem o tom, čo urobím a čo neurobím. Pokiaľ je to kravina, tak mi papo len povie, že je to môj život a ja budem znášať následky a že som dosť veľká na to, aby som si to uvedomila.
Ale na druhej strane: čas príchodu domov stále určujú
nie je to tak úplne pravda,niekedy ma neva do niečoho donútiť,ale to je ejdno ja ich kašlem ,snažžím sa robiť veci podla seba ,mám už 18 dávno tak nech to už pochopia
Nakolko este stale zijem v jednej domacnosti spolu s nimi, maju urcite slovo. A v urcitych veciach rozhoduju. Ale ja sa s nimi aj v urcitych veciach vzdy radim a rad. Clovek sa dospelym nestane hned, a musi sa vela ucit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Inak mám však asi stopercentnú voľnosť..
Ale na druhej strane: čas príchodu domov stále určujú