Ako rozprudit debatu? Ide o to ze s kamaratom sa pozname rok. Perverznosti riesime veeela veeela ale teraz o sebe chceme vediet viac. Chceli by sme sa vazne o sebe porozpravat aby sme jeden o druhom viac vedeli. No obidvaja sa dost bojime ludi a nevieme a
určite máš pár vecí, ktoré o ňom chceš vedieť, on tiež. tak si to napíšte na papier a keď toho budete mať veľa tak si ťahajte papieriky. čo vytiahnete, o tom sa budete rozprávať. ak to neviete vysloviť, naučte sa to prečítať.
napr. "Zahrame si taku hru... kazdy povieme o sebe hocaky fakt zo svojho zivota...
Ja ked som bol maly nahovno mi odstrihli pupocnu snuru, doktor mi povedal ze nebudem moct nosit plavky bo to bude hrozne ale nakonec to je ok" D a ono to postupne pride do normalnej debaty xD
Myslim ze toto uz mame za sebou tuto fazu vieme o sebe aj vazne veci. Nemame o nich s kym rozpravat. Vieme ze sebe navzajom mozeme, ale nevieme lahko a vela rozpravat. Nevieme ako jeden druheho nakopnut. Treba nam nejake otazky na ktore treba dlho odpovedat
z toho čo tu popisuješ, mám dojem, že vy dvaja spolu úplne v pohode vychádzate....viete sa spolu aj zasmiať, aj na vážne témy kecať....tak teda čo vlastne teraz riešiš?
nemusíte viesť siahodlhé rozhovory, aby ste si rozumeli inak keď už - nie je otázka ako otázka...aj pýtať sa vedieť treba naštuduj si niečo o tzv. otvorených a uzavretých otázkach
skus mu navrhnuť že si budete navzájom pokladať otázky o sebe ktorá vás najviac zaujímajú na tom druhom a následne potom odpoviete to isté aj o sebe ... celkom zaujímavá hra je to ... hlavne keď sa pri tom pije
Mne napadlo, pýtali ste sa jeden druhého na nejaké životné ambície? Témy ako napríklad "Kde, ako, s kým sa vidíš o 10 rokov za predpokladu, že tvoja budúcnosť bude napredovať tak, ako si želáš?" Lebo to je dosť zaujímavá téma, pri ktorej sa dá dosť rozkecnúť a dokáže aj nakopnúť komunikáciu do všakovakých smerov, ak už to fakt nie je biedne...Celkovo o živote z rôznych hľadísk sa dá dobre porozprávať...Ale neviem, že či by vás bavilo participovať na tieto témy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja ked som bol maly nahovno mi odstrihli pupocnu snuru, doktor mi povedal ze nebudem moct nosit plavky bo to bude hrozne ale nakonec to je ok"
D a ono to postupne pride do normalnej debaty xD
nemusíte viesť siahodlhé rozhovory, aby ste si rozumeli inak keď už - nie je otázka ako otázka...aj pýtať sa vedieť treba naštuduj si niečo o tzv. otvorených a uzavretých otázkach
» worlddebating.blogspot.sk/p/topics.html...