ale inac tak zalezi proste kto to je. akoze napr ked viem, ze zenska je gamerka tak hned nadhodim hry, ked viem, ze pocuva dobru muzku tak nadhodim to, konciky atd pripadne selibarsco
@momoglamorous hmm kaktus, tie moc doma nemam, mam len jeden druh a to Pitaya a to v tomto podnebi asi kvitnut nebude Ale citrus ten mam a za par mesiacov aj citrony budu dozreze
ja sa s nimi stále rozprávam o úplných hlúpostiach ale nie so všetkými...s niektorými si fakt nemám čo povedať, takže len také, aký bol víkend a podobne
@momoglamorous ja ich mam doma tusim asi 40 ale to mam len ako taku skor dekoraciu spravenu v jednom kvetinaci a len dve mam rozdelene zvlast , nemam to kde dat, mam tych raslin tolko vela ze uz mi ta izba vyzera hrozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
(alebo teda "čo bolo na minulej hodine?"
ale tak diky no, zcasti to znie ako kompliment
zenam sa v nicom nezavdacis
mne sa clovek zavdaci aj akoukolvek malickostou
ale inac tak zalezi proste kto to je. akoze napr ked viem, ze zenska je gamerka tak hned nadhodim hry, ked viem, ze pocuva dobru muzku tak nadhodim to, konciky atd pripadne selibarsco
asi tak