rozisla som sa s chalanom a on teraz mi uz ani nenapise ani nic ja viem ze sme sa rozisli ale ja s nim chcem byt kamaratka a toto jednoducho mi pride zvlastne po tych vyse 9 mesiacoch co sme boli spolu...........co mam robit?
Hm, asi problem vela ludi, mno ono to asi chce cas a snahu z obidvoch stran, ved mu povedz, ze s nim chces byt kamaratka Ja viem, ono sa to lahko hovori, ale zas zavisi aj od konkretneho pripadu
Holyknight tych dovodov bolo vela jednoducho kazdy sme aj chceli nieco ine mala som pocit ze mi vnucuje nazor na niektore veci a uz som ho aj prestala mat rada.........
5...tak potom si mu pravdepodovne ublizila a nechce Ta uz vidiet pretoze stale ked Ta vidi, tak mu puka srdce...napisal som to podivne, ale vies co tym myslim
5. hm preco toto napise kazdy clovek ked sa rozide...hm asi to bolo blbe pre neho ci co...ja som z byvalymi dobry kamos
ozaj mozte mi niekto vysvetlit ako sa da prestat lubit?...lebo som to pocul u vela bab ze prestali lubit chalana a tak sa s nim rozisli(vacsinou to boli dlhsie vztahy)
Delpurr hej chapem,co tym myslis lenze ako predtym sa mi tolko venoval napisal mi vela sms volal mi a tak....a teraz ked mi dal darcek bo sme sa den pred mojimi narodkami rozisli a mi po kamoske poslal darcek tak som mu sms-kou podakovala a on mi iba odzvonil
Z vlastnej skusenosti...tiez sme sa po dlheej dobe rozisli a on ma prosil,ze mu uz nemam ani pisat....a tak som to respektovala...potom(2mesiace)?...mal narodeniny,sms.. ako sa ma a tak...momentalne sme kamarati(cas lieci)
no tak chcem len na koniec uz tejto diskusie povedat ze sme sa stali kamosmi sice ma mal este rad a chcel sa dat znova dokopy ale neskor pochopil,ze to sa uz nestane a sme kamosi teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ozaj mozte mi niekto vysvetlit ako sa da prestat lubit?...lebo som to pocul u vela bab ze prestali lubit chalana a tak sa s nim rozisli(vacsinou to boli dlhsie vztahy)