rozlišujete keď máte sex s lásky a romanticky sa milujete alebo to vnímate tak isto keď spíte s babou ktorú lúbite alebo s nejakou kurvou je ten sex taký istý či iný? má stým niekto skúsenosti ?
sice som bba ale ja to rozlisujem....niekedy s cem milovat A NIEWKEDY SI CEM RIADNE NA TVRDO UZIVAT ....hm ale ked som s chalanom ktoreho lubim je fajn ze to mozme striedat
ja sa len milujem na tvrdo s babou ktorú nadovšetko milujem to by nebolo ono možno keby to bolo natvrdo by so pripadala ako kurva ale nechcem to vyskúšať milovanie je strašne krásne a nevymenil by som to za nič na svete..je to môj osobný názor každý má iný tak sa zdržte urážiek na môj účet..
@9 milovanie je úplne iný zážitok. Ide o to, aby ste sa s partnerom zohrali a dosiahli orgazmus spolu (to je umenie). Nie je to len vyzliecť-poloha1-orgazmus1-poloha2-orgazmus2-obliecť-domov...
10.. no ja som to len napísal môžu tu byť primitívy
All.. podla mňa kto sa nikdy nemiloval o vela prichádza keď môžete ženu/dievča svojich snou nežne bozkávať po celom tele a aj priatelka vás to je niečo strašne krásne aspoň podla mňa a keď do toho zapojíte kocky ladu kto neskúšal pri milovaní vyskúšajte!!!!
19...ale niesú len tú správnu musíš nájsť ale je to ťažšie keď sa vyspíš s 5-timi a potom ťa už žiadna nechce len preto že si kurevník alebo preto že ona je iná a chce chlapa ktorý neni taký že nejaká mu dá a on za ňou uteká len aby si zajebal...
Je v tom podla strasne velky rozdiel...ale sex s laskou je pre mna sputavajuci a ten pocit nemam rada...Ked je sex bez lasky, tak clovek sa menej hanbi a boji ukazat svoje tuzby..lebo tam v podstate o nic viac nejde...len o sex...
@26 az tak zle nevyzeram len to nie je take lahke teraz tebe sa vravi ked mas 17...je plno nezadanych 14-16 rocnych bab...ale tych starsich je uz pomenej
@27 no do mna boli po usi zamilovane 16 rocne tak max. 3 tyzdne jaj najst tak nezadanu normalnu 18-stku
ja by som sa nedokázala z niekým vyspať bez lásky na to som fakt neni povaha,.,. :/ možno to niekto berie za zlé ale tak nedokázala by som to ja potrebujem cítiť aj lásku a nie len si užiť a brať to akoby sa nič nestalo,.,.
33 mas pravdu...to sa neda...nemozem sa odovzdat niekomu koho nemilujem a toho som aj zastanca..milostne radovanky su najkrajsie s clovekom ktoeho milujete a uzivate si to sapolocne
@ivkaaa mno presne tak veru v tomto sa asik zhodneme lebo jednoducho keby toho dotyčného nemilujem príde mi to ako cudzí človek a odovzdať sa niekomu koho dá sa povedať nepoznám a viem že ho už asik nestretnem no tak to nefim na takéto niečo fakt niesom,.,.
Súhlasím s tým že by som sa nedokázal len tak s niekým koho naozaj nemilujem takže ...
...a ešte krajšie je podľa mňa mať celý život len jedného sexuálneho partnera a potom to je už isto o niečom inom, pretože tam už to nie je len láska tam už to je priam dokonalosť
hm no zaujimave, tak ja si myslim,ze sex mozes mat s hocikym , cize niekoho co nelubis,alebo nemas rad.... ale tak mam teraz takeho chalana,ze sa to da povedat ze je to milovanie.. aspon to tak pocitujem...alebo len dnes trepem.. bo mam dnes v sebe asi tak 15 hrusiek.. moze to byt aj tym
no ja napr milujem sa s chalanom ktoreho milujem inak nesexujem..a ked momentalne neni clovek ktoreho milujem tak sexujem s byvalym ktoreho nemilujem.. to bol priklad
este dotatok k tomu hladaniu nezadanych nad 18 a ich narokom - myslim ze nad 18 nezadane sa hladaju urcite tazsie chalanom kolo 20tky kedze baby ZVACSA zvyknu hladat starsich chalanov a tym okolo 20 ostavaju zase take 15-17 pre ktorych je ten chalan starsi ale zase naopak taketo baby este ZVACSA nedokazu budovat dlhodobejsi vazny vztah a ti chalani nehladaju uz mesacne,dvojmesacne vztahy....
Klasicky obycajny sex bez citov a milovanie ked niekoho uz lubis..je citit v tom rozdiel.bo pri sexe citis len potrebu aby ti bolo dobre a pri milovane si to viac vychutnavas,svojho priatela,dotyka proste je to ine lepsie
Podľa mna je medzi tím rozdiel taký,že sex to je iba pud ľudský iba proste na rovinu ale milovanie to je predohra,mazlenie,peeting a potom vlastne splinutie sa v jedno telo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
milovanie - tam je laska a k tomu moze a nemusi patriet aj pohlavny styk
Ja poznám takých, čo vyskúšali sex bez lásky, ale nepáčilo sa im to. Nemyslím, že by ťa mal niekto urážať
All.. podla mňa kto sa nikdy nemiloval o vela prichádza keď môžete ženu/dievča svojich snou nežne bozkávať po celom tele a aj priatelka vás to je niečo strašne krásne aspoň podla mňa a keď do toho zapojíte kocky ladu kto neskúšal pri milovaní vyskúšajte!!!!
(Či to si myslia len ženy?
@22 hm netrafil si nie som kurevnik lenze to by som musel vyzerat lepsie aby som bol kurevnik
@27 no do mna boli po usi zamilovane 16 rocne tak max. 3 tyzdne jaj najst tak nezadanu normalnu 18-stku
...a ešte krajšie je podľa mňa mať celý život len jedného sexuálneho partnera a potom to je už isto o niečom inom, pretože tam už to nie je len láska tam už to je priam dokonalosť
ale zas nekedy sa treba po zlom dni len tak uspokojit.takze obidvojeee
no ja napr milujem sa s chalanom ktoreho milujem inak nesexujem..a ked momentalne neni clovek ktoreho milujem tak sexujem s byvalym ktoreho nemilujem.. to bol priklad
@11 suhlasim plne
sex je dobry, milovanie super
este dotatok k tomu hladaniu nezadanych nad 18 a ich narokom - myslim ze nad 18 nezadane sa hladaju urcite tazsie chalanom kolo 20tky kedze baby ZVACSA zvyknu hladat starsich chalanov a tym okolo 20 ostavaju zase take 15-17 pre ktorych je ten chalan starsi ale zase naopak taketo baby este ZVACSA nedokazu budovat dlhodobejsi vazny vztah a ti chalani nehladaju uz mesacne,dvojmesacne vztahy....
MILOVANIE = láska, emócie, 2 telá = 1 duša
a milovanie ma hlbsi podton