Rozlúčka so slobodou?
To znie, akoby mu bolo ľúto, že sa ide ženiť. Však to robí dobrovoľne, alebo nie? Berie si ženu, ktorú miluje. Mal by oslavovať že bude ženatý, nie že už nebude slobodný.
Ale to som zase hnusná, ak chceš radu, ako píše @1 , pozri si nejaké americké filmy, v mnohých sa rieši táto otázka
Proste, niekam ísť. Zážitok už je len to, že niekam idete - a po ceste sa stane milión vecí. Minulý rok sme boli takto s kamošmi na rozlúčke v Chorvátsku autami - a bolo super. Nejaké bary, more, litre alkoholu A teraz ideme na jednu najbližšie v piatok. Do Prahy, tentoraz vlakom - jednak aby sme mohli piť, a jedna to bude väčšia sranda. A zase, nejaké bary pobehať atď.
@wistingher@nostroma Filmy som videl, ale hádam nebudem nasilu napodobnovat nejake situacie a keby to nazvem "párty pred svadbou" je to iné ? Tam ide skorej o to, že ked sme boli mladší, boli sme partia, vsade sme chodili spolu, stretavali sme sa dajme tomu 5 krat do tyzdna, ale po tych 23 rokoch sa nam to uz nedarí tak casto a s niektorími uz vobec, a myslim ze toto je prilezitost aby sme sa vsetci strertli ako za starych casov Je sice smutne ze na to aby sme sa stretli sa musí jeden oženit ale je to jednoducho tak a dufam ze víde
stretnut sa a ist na stare miesta, kde ste ozili. Dakedy netreba vela, ako si povedal je to prilezitost sa stretnut, a to uz je nieco, co da miestam zivot. No neviem ako ste sa zabavali. V mojej rodine sa zenaci sli jednoducho opit.
@markus7 Tak v tom prípade sa ti ospravedlňujem ,myslela som, že to myslíš inak (asi som ja sama videla až priveľa filmov s podobnou tematikou, keď počujem totiž Rozlúčka so slobodou, hneď si predstavím ožieračku a očumovanie polonahých dievčat). Ale tak myslím, že to je prirodzený vývoj. Mladý človek si užíva, starší už musí byť zodpovedný.
V každom prípade, nemusíš opakovať presne to isté, len sa tým nechaj inšpirovať a dotvor to podľa vlastnej fantázie
Ľudia čo tu píšu asi nechápu ten význam čo si sa pýtal. Ak to berieme v tom že nejaké decentné opustenie stavu ,,slobodný,, tak môžme povedať, žeby to mohlo byť usporiadanie nejakého tzv. večierka (stretnutie starých, aj stálych kamarátov v jeden deň), nejaký program, aktivity, alkohol, zaspomínanie na stare veci. Nejak to skĺbiť do hier, isto dáke nájdeš na nete. Maličkosti robia svet. To či si tam zjaví žena alebo nie je už na tých čo to organizujú. Ja by som osobne nedoporučil. Ale každý je iní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
To znie, akoby mu bolo ľúto, že sa ide ženiť. Však to robí dobrovoľne, alebo nie? Berie si ženu, ktorú miluje. Mal by oslavovať že bude ženatý, nie že už nebude slobodný.
Ale to som zase hnusná, ak chceš radu, ako píše @1 , pozri si nejaké americké filmy, v mnohých sa rieši táto otázka
V každom prípade, nemusíš opakovať presne to isté, len sa tým nechaj inšpirovať a dotvor to podľa vlastnej fantázie