teraz som bola na dovolenke na tyzden....a to nechcite vediet kolko nervov mi tam vyzrala jedna sesternica rozmaznana...juj.....by som to dotala lopatou!
neznášam tie detičky, čo si myslia, že svet sa točí len okolo nich, a potom keď sa náhodou ostatní nesprávajú podľa ich predstáv, sú urazení, že ich "poddaní" nepočúvajú
@10 ja sa takých detičiek vždy spýtam, či teraz pobeží žalovať mame, že som na ňu zlá alebo sa mám s jej rodičmi porozprávať ja... A napočudovanie to funguje
Hej je to strasne, hlavne rozmaznane sestranice ale samozrejme, pokial tie deti maju 4-5-6-... rokov, nemozu za to ony, ale ich rodicia, resp. stari rodicia alebo blizka rodina.
podla mna je to vsetko vo vychove. ucim v materksej skolke a podla vychovy je velmi lahke zistit co je decko zac. tieto rozmaznane kusy treba davat do laty poriadne. tiez mi lezu na nervy ale snazim sa to nejak prekusnut. nebudem predsa vrah bud ignoracia alebo potom pevne nervy a tazke psychometody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Jaj prekračovať. obíjsť, ignorovať, alebo kopnúť a potom prekročiť.