zavist alebo aj hociake len zle pomyslenie na danu osobu maju urcite nasledky podla mna nie od kazdeho , ale su aj ludia ktori maju taku akoby schopnost a neuvedomuju si to
Tu kde práve bývam-e sú ľudia tak strašne závistliví,že to až pekné nie je,to ako každý pozerá kto čo má,kto čo vlastní,kto čo robí a ako to robí ... Nechutné...
Neverím moc na tieto rôzne veci,ale...
Neviem či sa ti stalo niekedy,že si len tak sedíš niekde dajme tomu v prvej lavici v škole ... a vieš,že sa niekto na teba zo zadných lavíc pozerá,otočíš sa a drb,pohľad z očí do očí ... proste ,vieš to,že sa pozerá ...
Tu sa s tým stretávam stále,viem,že nás ľudia pozorujú,viem,že nám nedoprajú,viem,že nám priam zlé privolávajú a toto je krásny príklad ako sa tejto rodinke darí...
Keď každý chodí popod strechu,sňah tam nie je pomaly žiadny a zasype ťa,tiež dobrá náhoda... Keď sa ti dojebáva pravidelne bowling,pravidelne musíš vypustiť bazén,lebo sa tam dačo dodrbe, stále sa ti proste niečo kazí,od klimatizácie cez autá,kúrenie ..
Toto tiež viem,že náhoda proste nie je. Satani závistliví ... Josu tu dal prácu mrte ľuďom a i tak mu nedoprajú...
@laurikaaa Ja som zatiaľ negatívne skúsenosti s týmito vecmi nemal..i keď, je to zvlaštne, ale z nejakého dôvodu cítim, ked mám dvere otvorené na izbe..jednoducho aj počas noci ak sa dvere otvoria, tak sa hned zobudím..ja to nechápem...proste bežne (aj ked som bol sam doma) som išiel spať, zatvorené dvere..a zrazu sa v strede noci zobudím s otvorenými dverami..(to, že som námesačný, som už tiež zvažoval, ale to snáď nie) ..asi si dám kameru do izby...(a natočím paranormal aktivity vlastné )
ale k téme...
naozaj si myslíš, že vám (predpokladám, že si myslela tvoju rodinu) prajú ludia zlé, že vám závidia a stuff? nie je možno tak, že ked si človek myslí, že mu chce každý zle, tak to zlo ku sebe nevedomky privoláva?
@nietimekki poznáš niekoho kto má s tým skúsenosti? celkovo s duchmi...jednoducho..(odpvoedám, za teba, prepáč), jednoducho ak aj poznáš, nemáš istotu, že ti hovorí pravdu...vieš ked človek niečo hladá (aj napr. znamenie od ducha) vidí ho všade...
moj názor je jednoducho taký, že duchovia neexistujú....
@coleshepter give me a second! ja som to nahral, len som to nedal na youtube ja to dam na uloz.to (v noci, ked sa odpojim z netu a pojdem na mobile) a pošlem ti to! prepáč!
@sacrifice poznám osobne človeka ktorý skončil kvôli tomu na psychiatrii ... doma mal tú tabulku, na zemi namalované tie symboly a voskom pokvapkané presné polohy na určitého ducha...
@sacrifice Tieto veci sú jednoznačne haluz,nech je to akokoľvek
Prajú nám zlé veci,ja som si tým istá aj napriek tomu,že rodina to vyvracia a zlé sa snaží nevnímať a bojovať za dobré veci
... No aj môj jediný kamarát mi hovoril,že nás tu moc v láske nemajú
Najviac ma serie,že celá rodina sú fakt dobrí ľudia, jediný namyslený arogantný,rozmaznaný,povrchný,tyranský a neviem ešte aký člen rodiny som ja. Kebyže sa nedarí mne,okej,beriem to,zaslúžim si to svojim povrchným spravaním,ale ostatní?
@nietimekki nechcem sa zle vyjadrovať o tvojom pravdepodobne kamaratovi..ale známemom, neviem. Ale myslím si, že človek, čo má doma namalované symboly, voskom pokvapkané veci a stuff...mal byť na psychiatrii už dávno (fakt sorry, ak je to nejaky tvoj friend, ale je to proste moj názor, že ludia, ktorí tomu veria natolko, že si kreslia symboli po stenách, sú chorí )
@laurikaaa keď už nič, aspoň si vieš priznať svoje zápory (thumb) ...hm..ja neviem, vyzerá to, na zložitý prípad s tebou ... tým "tu" myslíš dedinu, panelák..or?
@coleshepter myslíš to že ich vyvolával ? on totiž ho zle odvolal si myslím ja.. vtedy nastáva to že duch ťa dostane na dno psychických síl a zblázniš sa...
ludia, ja vás stále neviem pochopiť...vy o tom hovoríte tak samozrejme...veď ale to ma fakt ignorujete? Ved podla mojho názoru žiadny duchovia neexistujú a na psychiatrii skončil preto, lebo nebol normálny, elbo robil....proste to, čo si tam postol...proste...ja by som rád veril, že niečo také existuje..ale ako môžem,ked neexistuje dôkaz? (a myslím, že sme dost inteligentní, aby sme tu nepsominali pofiderne videa na YT)
@sacrifice podla tvojho názoru ja si myslím, že existencia duchov je hotova vec, ved tolko ľudí ma autentické zážitky o exorcizme nehovoriac, byť posadnuty nie je ziadna epilepsia
@coleshepter ved by sme to urobili pekne: nejaku milu stru pani, ktorej by sme pochvalili vitalny vzhlad i po smrti a poslali by sme ju naspet po plodnej diskusii
@sacrifice neviem či si videl film V moci diabla: exorcizmus Emily rose, ale tam to mas podla skutocnej udalosti, alebo si daj do youtube a urobis si obrazok sam, myslim že v nej bol samotný satan +další
Ja verim ze ludom sa vracia co daju do zivota a ked na nich niekto zle povie alebo mysli tak je velka sanca ze sam bol taky...a take myslienky negativne na inych ovplyvnuju aj nase spravanie kedy nieco zatajime alebo podobne ked mame na niekoho tazke srdce tazke tam by som hladala vysvetlenie ako posobi urieknutie a tieto veci. Na nejake magicke nahodne a nelogicke nevysvetlitelne sily ktore su mimo ludsku kontrolu neverim.
@sugy1 si ma uplne zmagoril skoro som zazavinàčovala satana
Pozri, satan je padly anjel, ktory chcel byť viac než Boh, a teraz mu chce ukàzať, ze ľudia sú slabí a skor či neskor sa od neho odvrátia a preto ich pokúša, myslíš, ze preco je zlym ľuďom sveta zit? Pouvazuj o tom
@coleshepter myslím že satan bol vymyslený cirkvou, aby mali ľudí čím strašiť. Aby si neuvedomili, že kebyže žijú život spoliehajúc sa na vlastné schopnosti a svoju hlavu, bude to pre nich lepšie ako celé náboženstvo.
Rovnako ako neverím v boha neverím ani v satana.
Ale verím na paranormálne javy nieže verím, ono to fakt existuje. Kedy ideme vyvolať toho Attilu, @popolcek ?
@coleshepter hm, snažím sa žiť najlepšie ako viem a nerobím druhým zámerne zle. Ak ma pánbožko pošle do pekla len zato, že v neho neverím, tak je to potom príma chlap
jo, rozmýšlal som nad tým keď sa mi diali veci typu "toto už nie je možné" a aj som to tuším preberal s nejakou amatérskou "čarodejnicou" bielej mágie..
ale môj názor je podobný ako @55 , neverím že by to mohli byť kúzla a čary. len ľudská zloba.
ked som bola velmi mala, casto som byvala u babkovcov na vychode a "urecenie" som brala ako normalnu vec (ty si urecena, pod sem, jeb zapalky do vody) dokonca mi tatko raz vravel, ze ked som ako decko cele dni revala, behali so mnou po doktoroch a nic, tak dal na deda a zobral ma k jednej ciganke, co mi uviazala strunu o ruku a bol pokoj vraj.. Ze som bola iba citliva na nejakych ludi, alebo cosi take.. neviem, co je na tom pravdy, znie to kurna smiesne ale preco by si vymyslal.
tiez si myslim, ze moze existovat nejaky druh negativnej energie, ciste ludske zlo a neprajnost, najskor.
u nás sa doma na urieknutie verí, ale v takom slova zmysle že ak je nejaký človek závistlivý a neprajný, tak tomu druhému môže narušiť jeho pole, alebo auru (volajte si to ako chcete ), a to mu môže spôsobiť silnú migrénu, alebo že bude mať smolu a podobne.
Mama, keď má migrénu, tak si umýva tvár vo vývare z nejakej bylinky a ešte to aj pije a keď je akože "urieknutá", tak sa v tom vytvoria zrazeniny.
Ja tomu veľmi neverím, len si myslím, že to zabraňuje bolesti hlavy and etc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Začínam veriť tomu,že v tejto vyjebanej dedine sú ľudia tak strašne závistliví,že sa nám tu preto jebe všetko čo sa dá ...
Fakt tomu začínam veriť,že tým ako nám tu ľudia nedoprajú sa nám nedarí ...
» tvnoviny.sk/sekcia/spravy/k...
+
Rakovina 5tich rodinných príslušníkov,1x vozičkár,1x dojebaný penzion,1x porážka, 1x zasypanie snehom
Ako,toto je fakt satanská náhoda na jednu rodinu behom roka
ale nuz..k...maju stastie..
Tu kde práve bývam-e sú ľudia tak strašne závistliví,že to až pekné nie je,to ako každý pozerá kto čo má,kto čo vlastní,kto čo robí a ako to robí ... Nechutné...
Neverím moc na tieto rôzne veci,ale...
Neviem či sa ti stalo niekedy,že si len tak sedíš niekde dajme tomu v prvej lavici v škole ... a vieš,že sa niekto na teba zo zadných lavíc pozerá,otočíš sa a drb,pohľad z očí do očí ... proste ,vieš to,že sa pozerá ...
Tu sa s tým stretávam stále,viem,že nás ľudia pozorujú,viem,že nám nedoprajú,viem,že nám priam zlé privolávajú a toto je krásny príklad ako sa tejto rodinke darí...
Keď každý chodí popod strechu,sňah tam nie je pomaly žiadny a zasype ťa,tiež dobrá náhoda... Keď sa ti dojebáva pravidelne bowling,pravidelne musíš vypustiť bazén,lebo sa tam dačo dodrbe, stále sa ti proste niečo kazí,od klimatizácie cez autá,kúrenie ..
Toto tiež viem,že náhoda proste nie je. Satani závistliví ... Josu tu dal prácu mrte ľuďom a i tak mu nedoprajú...
ale k téme...
naozaj si myslíš, že vám (predpokladám, že si myslela tvoju rodinu) prajú ludia zlé, že vám závidia a stuff? nie je možno tak, že ked si človek myslí, že mu chce každý zle, tak to zlo ku sebe nevedomky privoláva?
moj názor je jednoducho taký, že duchovia neexistujú....
Prajú nám zlé veci,ja som si tým istá aj napriek tomu,že rodina to vyvracia a zlé sa snaží nevnímať a bojovať za dobré veci
... No aj môj jediný kamarát mi hovoril,že nás tu moc v láske nemajú
Najviac ma serie,že celá rodina sú fakt dobrí ľudia, jediný namyslený arogantný,rozmaznaný,povrchný,tyranský a neviem ešte aký člen rodiny som ja. Kebyže sa nedarí mne,okej,beriem to,zaslúžim si to svojim povrchným spravaním,ale ostatní?
toto je ta tabulka.. ten symbol čo tam je mal taktiež nakreslený na podlahe.. podľa polohy kvapnutého vosku vyvolal toho daného ducha...
tu je niečo o tom z Biblie..
PREKLIATIE – ZLOREČENIE
Slová prekliatie - zlorečenie znamenajú: želanie zla, nešťastia, choroby a pod..
Slovesá preklínať - zlorečiť znamenajú: privolávať zlo a nešťastie na človeka.
Slovo (lat.) maledicere prekladáme ako zle hovoriť alebo slovami darovať zlo.
Prekliatie je opak požehnania1
(porov. Dt 28,1-13a). Je to nešťastie na každom kroku
(porov. Dt 28,15-68).2
S týmito praktikami sa stretávame u všetkých starovekých národov. Ide o vyslovené
alebo napísané slovo, o ktorom sa verí, že prináša nešťastie tomu, proti komu bolo vyslovené
alebo napísané.
Preklatie je vyslovenie kliatby s úmyslom uškodiť druhému.
Biblia
Písmo kladie väčší dôraz na Božiu dobrotu a požehnanie ako na zlo a kliatbu.
O požehnaní sa hovorí v biblii 410 krát; o kliatbe v rôznych jej formách sa hovorí 230 krát.3
Pre Židov slovo nebolo len zvukom, ale posolstvom. Preto aj vyslovená kliatba
znamenala aktívny skutok ublíženia. Za daným slovom stojí živý človek. Slová sú nositeľom
duchovnej moci, ktorá presahuje normálne ľudské možnosti - či už smeruje k dobru alebo zlu.
Kliatba je nebezpečná, lebo bráni človeku dosiahnuť Božie požehnanie.
Pre Izraelitu kliatba bola ako jedovatá látka, ktorá
rozkladá dušu, odoberá silu, ničí zem i jej obyvateľov (Iz 24,6-12);
zbavuje plodnosti (Nu 5,21.27).
Bezprostrednou príčinou prekliatia je hriech, ale prekliatie môže byť prenesené aj
zvonku, od druhého človeka. Človek, ktorého duša bola naplnená kliatbou, bol nebezpečný
pre svoje okolie, lebo prenášal túto kliatbu na iných, a to:
svojou prítomnosťou (Nu 5,21.27; Dt 29,18; Jer 42,18)
no on bol najebaný vtedy..
@nietimekki
ludia, ja vás stále neviem pochopiť...vy o tom hovoríte tak samozrejme...veď ale to ma fakt ignorujete? Ved podla mojho názoru žiadny duchovia neexistujú a na psychiatrii skončil preto, lebo nebol normálny, elbo robil....proste to, čo si tam postol...proste...ja by som rád veril, že niečo také existuje..ale ako môžem,ked neexistuje dôkaz? (a myslím, že sme dost inteligentní, aby sme tu nepsominali pofiderne videa na YT)
A @27 ved to je jasné, ze kliatba je s cielom uškodit, takže ignorovat neignorovat, je to pravda
Napadlo mi teraz že : Dumb ways to die, so many dumb ways to die
Toto by tam malo patrit, pretože je tu vysoké riziko, ze ta to ovladne a la napokon uplne zničí :/
ked sa nad tym zamyslim..da sa privolat boh alebo satan?
a nesmej sa, lebo to je realita
Myslím, že jeho jedinou starosťou je lákať ľudí na svoju stranu
Pozri, satan je padly anjel, ktory chcel byť viac než Boh, a teraz mu chce ukàzať, ze ľudia sú slabí a skor či neskor sa od neho odvrátia a preto ich pokúša, myslíš, ze preco je zlym ľuďom sveta zit? Pouvazuj o tom
Rovnako ako neverím v boha neverím ani v satana.
Ale verím na paranormálne javy nieže verím, ono to fakt existuje. Kedy ideme vyvolať toho Attilu, @popolcek ?
A parafrazujem Constantina : nemusíš verit v satana, to on veri v teba
A ma uzitok z toho, ze si myslis, ze Boh neexistuje
@sacrifice kto ze je bohatsi?
Každopádne až raz zomries a zistiš, ze si si toho stále vedomy, to už bude ina sranda
ok, a idem spať maj sa, super debatku sme zas dali, mňa len udivuje tvoje skalopevné presvedčenie že len tvoja viera je správna
ziadne cary a magia a pod. "len" negativna energia.
ale môj názor je podobný ako @55 , neverím že by to mohli byť kúzla a čary. len ľudská zloba.
tiez si myslim, ze moze existovat nejaky druh negativnej energie, ciste ludske zlo a neprajnost, najskor.
Mama, keď má migrénu, tak si umýva tvár vo vývare z nejakej bylinky a ešte to aj pije a keď je akože "urieknutá", tak sa v tom vytvoria zrazeniny.
Ja tomu veľmi neverím, len si myslím, že to zabraňuje bolesti hlavy and etc.