mal by si sa vysrať na to čo je tam hore a začať konečne žiť, čo mna do toho kto ma stvoril, som tu a mám žiť život po ktorom túžim a nie obmedzovať sa len preto že niekto hovorí že to je zlé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a nominatív plurálu
Podľa KSSJ:
spomedzi (predl. s G)
Má tam navyše medzeru, písmenko je správne.
inak to video som videla už dávno, len asi nie na mojevideo...
a ako vzniká nový život, čo mám na tom rozmýšľať? proste je také že žena a muž a ostatok si domyslite
neplet sem nominativ pluralu k slovesu, co to s tym ma?
spomedzi je spolu a ziadne z tam nie je, to cele slovo je predlozka
Rozmýšľala. Je to taká diskutabilná myšlienka.
nominatív plurálu k zámenu.
a kladiem dôraz na spojku "a"
inak v komente @15 som ti jasne napísala, že nominatív plurálu nebol ku slovesu
a v @2 som nemudrovala ani nepoučovala. všimni si otáznik na konci vety
zrod nového života, novej duše može stvoriť iba Boh všemohúci, je až nepochopiteľné, že ľudia nedokážu svojho Stvoriteľa pochopiť ....
On im dal život, možnosť žiť na tejto planéte......
filip
takže teba porodil boh...? chceš povedať...
čítaj moje slova dôsledne, Boh je ten kto dá žene do svojho plodu život - dušu.....
kto to na svete dokáže, vyrábaju sa roboty, ale čo im nenaprogramuješ to nespravia, nevedia samostatne existovať, - čiže tvoriť.....
Boh je Alfa a Omega, On je Začiatok a Koniec, On stvoril vesmír dávno pred tým ako stvoril nás....
filip
mal by si sa vysrať na to čo je tam hore a začať konečne žiť, čo mna do toho kto ma stvoril, som tu a mám žiť život po ktorom túžim a nie obmedzovať sa len preto že niekto hovorí že to je zlé...
no hej, len ja som až moc dobre žil a bol najvyšší čas s tým skoncovať, bol som hajzlík prvej triedy na pohľadanie .......filip