Ahojte prosím vás,roznáša z vás niekto letáky alebo noviny ?...nedali by ste mi nejaké číslo alebo e-mail(žilinský kraj)...aké máte s tým skúsenosti.....a koľko ste zarobili za mesiac.....dakujem za reakcie
skús firmu Cromwell, prípadne Kolos číslo ani mail nemám (utfg), lebo ja by som letáky neroznášala (ak chceš nosiť v meste, priprav sa na kvantá toho...)
a koľko zarobíš neviem, v BB je to pri množstve 800ks na región podľa počtu druhov, okolo 10-15 € za jeden roznos (býva 1-2 roznosy týždenne, takže mesačne zarobíš cca 90 € (ak je väčší región tak viac, ak menší tak menej samozrejme)
Brat roznáša letáky, neviem, ako sa k tomu dostal Nejako cez poštu, myslím
A má približne 10 € za jeden roznos (čo je asi 700 letákov) = 1 týždeň.
Čiže okolo 40€ mesačne.
ja som asi pred dvoma rokmi roznášala prievidzsko (nielen cez prázdniny, robila som to skoro rok a pol v kuse). Za mesiac som dostala cca 30 eur, roznos sa robil každý týždeň cez víkend. Ten rajón čo som mala ja to bolo 1500 ks. Takže si predstav, že vláčiš 1500 ks po sídlisku, musíš sa asi 2 až trikrát otočiť nakoľko všetko naraz nemáš šancu zobrať. Plus ešte si tie noviny musíš sama prebrať, prepočítať, poprípade porozkladať a pripraviť (ale to len v prípadoch ked k tomu bolo ešte niečo navyše). Po roznose musíš napísať Správu o roznose kde píšeš koľko novín si nerozniesla, kde si nerozniesla a tak. A ešte rátaj s tým, že sa roznáša v každom počasí a ich fakt nezaujíma či je vonku mínus 10 alebo + 35.
Samozrejme všetko to závisí od toho pre koho pracuješ, poprípade aký rajón máš. Každý zamestnávateľ to má nejako inak.
@misicka606 neviem, ako to bolo pred dvoma rokmi, ale tiež roznášam noviny z tejto siete novín, ale nikdy som nič nechodila preberať... distribučný mi to vozí priamo domov. A ani žiadne správy nespisujem... len do predtlačeného tlačiva napíšem adresy, ktoré sa mi nepodaril doručiť+ dôvod, podpíšem.
@LILI456 robim to co @4 . su to noviny Bystricko Brezniansko. kazdy piatok doobeda mi dovezu autom 7 zviazanych balikov novin. (1753ks) ja si to vezmem domov a potom to vsetko cez sobotu a nedelu roznasam. zacnem rano o 9.30 a koncim zhruba o 16.00. nosim so sebou zosit kde si zapisujem kazdy vchod kde mi notvorili,kazdu schranku kde je napisane ze si nepraju novinya letaky,kazdu rozbitu schranku. v nedelu ked sa vratim domov, spocitam kolko KS novin mi yostalo a to yapisem do Spravz o distribucii,ktoru mi kazdy piatok privezu s novinami. tam do koloniek zapisem kazdy ten vchod kam som sa nedostala,ulicu,pocet schranok a dovod nedorucenie,dole podpis. ked mi dalsi piatok privezu dalsiu varku,vratim im spravu z minuleho tyzdna so zvysnymi kusmi. za jeden roznos mam 8.50eur. to sa pocita nielen pocet kusov,za to by boli len 2eura,ale pocita sa aj pocet vchodov, rodinnych domov a i.
toto je uplne podrobny opis toho co robim.dobra sprava je ze tieto noviny sa roznasaju po celom Slovensku. v BB kraji sa to vola BanskoBystricko, v zilinskom kraji sa to vola Zilinsko. skus nieco najst na ich stranke www.regionpress.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a koľko zarobíš neviem, v BB je to pri množstve 800ks na región podľa počtu druhov, okolo 10-15 € za jeden roznos (býva 1-2 roznosy týždenne, takže mesačne zarobíš cca 90 € (ak je väčší región tak viac, ak menší tak menej samozrejme)
A má približne 10 € za jeden roznos (čo je asi 700 letákov) = 1 týždeň.
Čiže okolo 40€ mesačne.
Inak je to nevýhodná, nudná práca.
Samozrejme všetko to závisí od toho pre koho pracuješ, poprípade aký rajón máš. Každý zamestnávateľ to má nejako inak.
Ale poviem ti nie je to med lízať.
Ale sa priprav, že do mesiaca budeš mať svaly ako kulturistka
toto je uplne podrobny opis toho co robim.dobra sprava je ze tieto noviny sa roznasaju po celom Slovensku. v BB kraji sa to vola BanskoBystricko, v zilinskom kraji sa to vola Zilinsko. skus nieco najst na ich stranke www.regionpress.sk