@ladyfox Ja som ju už konečne rituálne podpálila v dreze, odkedy som si ju vyhodila z rozvrhu. Pri polroročných testoch som plakala od zlosti, že to nedám... plakala som do tretej rána, potom som sa to dve hodiny učila a napísala som to na 3 a bolo
Nikdy viac sa nechcem učiť 180 strán učebnice za jeden deň
Čo dokážu napísať niektorí ľudia, keď si dopredu nepremyslia svoj dopad.
knihy, texty pesničiek. Občas je toho moc. Naposledy to bol v telke dokument o chameleónoch. Jedného prešlo auto a dva dni zomieral. Pred smrťou zmenil farbu na jasnožltú.
Najsmutnejšie na tom bolo to, že keď zahrabávala samička vajíčka, mala vodu v nohe, čiže len jednou a robila to dva dni. Potom v noci odišla a nechala to tak a došli ľudia z toho dokumentárneho programu a zahrabali to za ňu a dali tam sieťku proti škodcom. No keď išla tá samička cez cestu, ukazovali, hovorili, že ju môže prejsť auto a bla bla. Potom ju kamerovali pri kraje cesty, ako sa tam točila a hovorili, že má asi vnútorné krvácanie a zabilo ma to, keď ju ukázali takú žltú a k tomu ,,zomierala dva dni a na konci pred smrťou samička zmenila farbu na jasnožltú". Síce to bol chameleón, ale mala som také nervy, čo ak by to bol Emil!
nič na svete ma nedokáže rozplakať tak, jak kniha Diagnóza F50.. Proste tisícikrát ju môžem čítať a aj tak v každej kapitole plačem aspoň dvakrát.. a vždy ju prečítam za niekoľko hodín.. to je uplne divné, lebo proste už presne viem čo sa stane a tak, ale aj tak ma to vždy dostane..
@mielikki čojaviem, stále keď to čítam som zaľúbená so Čierneho Toma a nič ma nevie dostať ako opisy toho ako smútil za kňažnou, z toho som bola ťažko v riti a slzila som kde sa len dalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
(alebo: toto sa mám ako naučiť???)
Nikdy viac sa nechcem učiť 180 strán učebnice za jeden deň
chatrč
paganiniho odsouzení
plamene inkvizície
jana eyrová
nechce sa mi rozmýšľať
P.S.Milujem ťa
Život na lednici
Marley a ja
Lolita
PIanista
Krstná
Noci v Rodanthe
» www.birdz.sk/webka/ratsanare...
od @ratsanares
knihy, texty pesničiek. Občas je toho moc. Naposledy to bol v telke dokument o chameleónoch. Jedného prešlo auto a dva dni zomieral. Pred smrťou zmenil farbu na jasnožltú.
Najsmutnejšie na tom bolo to, že keď zahrabávala samička vajíčka, mala vodu v nohe, čiže len jednou a robila to dva dni. Potom v noci odišla a nechala to tak a došli ľudia z toho dokumentárneho programu a zahrabali to za ňu a dali tam sieťku proti škodcom. No keď išla tá samička cez cestu, ukazovali, hovorili, že ju môže prejsť auto a bla bla. Potom ju kamerovali pri kraje cesty, ako sa tam točila a hovorili, že má asi vnútorné krvácanie a zabilo ma to, keď ju ukázali takú žltú a k tomu ,,zomierala dva dni a na konci pred smrťou samička zmenila farbu na jasnožltú". Síce to bol chameleón, ale mala som také nervy, čo ak by to bol Emil!
a inak odporúčam všetkým bulimičkám ^^
a ešte veľa veľa songov
plakanie, v tom som ja neprekonateľný majster