potreboval by som poradit nevem preco ale ked psom s neakym dievcatom tak som neakytichy ma este niekto takyto problem alebo ako ho viriesit bo fakt uz ma to dost zlosti diki
Ja podobne - ide o to či mám nejakú dobrú tému alebo nie - pokiaľ nie je téma tak som ticho či je to už v dámskej či pánskej či onakej spoločnosti. Ale pokiaľ je dobrá téma do ktorej mám čo povedať tak sa mi ústa nezavrú.
Treba sa pytat, pytat, pytat... co si robila cez vikend, ako v skole, co nove, ked sa neznate a pod. veci, ked sa vycerpa minulost, ides na pritomnost: muzika, festivaly, koncerty, sporty a tak, ked pritomnost, tak buducnost: ci ma plany na buduci vikend a roztahujes jednotlive vlakna raz za cas povies nieco ty, ale ide o to aby 30-40% max si hovoril ty a zbytok zenska a ked ona nic nehovori, tak to uz mozes ist domov
Z vlastnej skúsenosti Ti môžem povedať asi toľko, že pokiaľ sa budeš zo začiatku hrať na niekoho, kým nie si, z dlhodobého hladiska nemá vzťah žiadnu perspektívu. Takže pokiaľ si tichý typ človeka, nehraj sa na výrečného. A možno je problém nikde inde... stres, hanba atď., ktoré ovplyvňujú tvoju zhovorčivosť...
Nájdi si ukecanú ktorá ťa nepustí k slovu a neboj - potom ti to bude stačiť už len dlhé hodiny počúvať a počúvať a nedajbože jej skočiť do reči - to by bola pohroma
@12 veď nemusia byť dlhé romány... iba ju pozorne počúvaj a pýtaj sa... ona bude rada, že ju počúvaš, a bude sa pýtať aj ona, pôjde to lepšie, si myslím
inak neviem prečo ale mám pocit že si dáky nervný, alebo prchký ja neviem... lebo tu ti radiť nik nemusí, ak ti to robí nervy... a ak si taký aj v reále, tak neviem...
no ale praveze ja neviem .. zase neako ukecanynie som ale tak primerane rad pokecam s kazdym ale proste ked je nablizku neaka baba ktora sa mi paci tak neviem sa spravam neak inak a to ma znervozni a rozmyslam nad uplnymi banalnostami ...
@21 tak toho sa musíš každopádne zbaviť... nejako tú trému striasť, veď baby sú úplne do pohody na bavenie... a nerozmýšľaj nad blbosťami, keď sa s ňou bavíš, iba ju počúvaj ... držím palce
@mernose diki vam moc tak dobre koncim tuto temu ... konecne som povedal to co som mal na srdci bo ma to uz dost dlho sralo ... a nevedel som co s tym ... takze sa skusim zbavyt tej tremy a rozkecat sa -... UZ SA TESIM
aky by si vyrobil trapas? ked sa na nic nebudes hrat a budes sam sebou tak ho nevyrobis a ak hej tak sa skor ta baba milo zasmeje (nie vysmeje).....co vobec nemas fantaziu? Staci zacat obycajnym: aky si mala den? a uz to ide
Zvláštne Mne sa vždy lepšie rozprávalo s babami než s chalanmi Skús nájsť nejakú spoločnú tému, niečo čo vás baví oboch. Však o čom sa bavíš s chalanmi? O tom čo vás baví nie? Tu to funguje tak isto, len je to ťažšie o to že väčšinou sú tie záujmy rozdielne - ale nemusí to byť tak. Však ja by som si asi tiež nemal čo povedať s niekym s kým nemám nič spoločné
Ale ako to už dobre vystihol @majlos , stačí to len správne nasmerovať, a ona odrozpráva väčšinu za Teba
Je to len psychický problém a možno aj nedostatok skúseností.
Ja keď už vidím, že som s holkou vyčerpal všetky témy, tak improvizujem a začnem tému o hocičom čo ma napadne. Hlavne treba byť VTIPNY, ZAUJIMAVY a NEOKUKANY.
Práve ma napadlo, že raz som s jednou holkou asi trištvrte hodinu preberal let múch pod rozsvietenou lampou, ktorá bola nedaleko.
Možno je to trápna téma, ale zabavili sme sa. Keď máš trochu zmysel pre humor ide to.
ahojte chem vam povedat ze vcera bol moj najhorsi a najdlhsi den (( boa ja sa tak za seba hanbim nemozem zo seba je my nqa zvracanie... chem len ze vcera sme skli s kamaratmio do emsta ztobrali sme flasku vypili sme ju kamosi v meste kupili dalsiu to sa vypilo a potom kamos chel peniaze tak som mudal potreboval travu a ja som bol napiti tak prisiel zamnou a vravi tumas za tie penaniaze tak skus ja som si dal 5 slukov a potom sa my to vsetko zmiesalo riadne na kkt my bolo ledva som stal rihol som utekjal som satale od kamosov nemohol som sa zorientovat istiel somsa taku budovu sadol som si nazem a bol tam taxikar on vysiel z auta ,prisiel kumne dal my facku zavolal fizlou on odisiel ja som sa postavil isiel som sa skovat za kontainer ako chuj prisli policajti ja somsa za kosom klepal snazil som sa stat ale neslo tak som si tam lahol kamosi vyvolavali kde som .......chem tymto povedat ze koncim s alkoholom cigaterami a vsetkym co skodi a teraz rano ma boli hlava newiem akosom sa dostal domov ani kde a skim som bol ......a som strasne smadny stale..majtesa ozvem sa ako so to vsewtkovyvyja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale ako to už dobre vystihol @majlos , stačí to len správne nasmerovať, a ona odrozpráva väčšinu za Teba
Ja keď už vidím, že som s holkou vyčerpal všetky témy, tak improvizujem a začnem tému o hocičom čo ma napadne. Hlavne treba byť VTIPNY, ZAUJIMAVY a NEOKUKANY.
Práve ma napadlo, že raz som s jednou holkou asi trištvrte hodinu preberal let múch pod rozsvietenou lampou, ktorá bola nedaleko.
Možno je to trápna téma, ale zabavili sme sa. Keď máš trochu zmysel pre humor ide to.
Nakoniec to s ňou dopadlo úspešne
a/ bud taky aky si.....ale prijemny........
b/ hraj hru..... a mas ju kratko.. bud milyyyy tichyyyy,slusny, plachy