@lintu to sa neda .. ja stale pridem domou vonku mame psa .. poviem ze ''cau zuza'' a pridem dnu dalsi pes .. sa zvítame , normalne toho pesa dnu mam radsej jak brata
@jaja888 chudak brat inak presne ako hovoríš, keď prichádzam domov, tiež zdravím psa, mačky a keď odchádzam, tak sa s nimi zasa rozlúčim, s tým nech pekne strážia keď som s nimi na prechádzke dokonca prihováram ako k malým deťom, aby nechodili na cestu atď atď :o)
váš pes sa volá naozaj zuza alebo to bol len príklad? dosť netypické meno pre psa
@lintu hej to aj ja ked odchadzam tak mtomu psovi dnu poviem ze : ahoj sasiii ja o chvilku pridem , lubim ta ... jak cvok .. no a ten pes zuza ... toozaj sa tak volá .. brat jej vymyslel meno ze ''siuzíí'' ale odjakziva ju volam zuza , uz si dajak zvykla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
"láska ja ťa tak ľúbim, ty si tak roztomilý " alebo "láska máš smolu, ešte nejdeme von "
váš pes sa volá naozaj zuza alebo to bol len príklad? dosť netypické meno pre psa
-Miauu
-Mňau
-Mňaúúú
Veľmi inteligentný rozhovor s mojou mačkou
asi