neviem, ale ak áno, tak skončí veľmi rýchlo a kórea dopadne veľmi zle. vlastne dobre, svojim spôsobom. Nasáčkujú sa tam síce amíci, ale aspoň zmenia režim.
Šak vojna už je....ale nie na území EÚ...tak akú vojnu máš na mysli? Celosvetovú? Bojíš sa tej propagande Korea vs. USA, kde trepú v médiách aj to čo nevedia a strašia blbých ľudí?
Opatrenia už mám v hlave dobrých pár rokov sú to čačky.
Najprv by som si vykopal jamu asi 4 metre pod zem. Tam rádioaktivita nedosiahne. Nakúpil by som potraviny isteže tie čo mám rád aby som prežil. Lupienky chleba mlieko a moje onľúbené Nim 2 soft... potom ešte zohnal rybársky oblek a byslím si že by som bol medzi 8 mimi čo prežijú vojnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Bude vojna tretia sfetová... už to hlásali.
Opatrenia už mám v hlave dobrých pár rokov sú to čačky.
Najprv by som si vykopal jamu asi 4 metre pod zem. Tam rádioaktivita nedosiahne. Nakúpil by som potraviny isteže tie čo mám rád aby som prežil. Lupienky chleba mlieko a moje onľúbené Nim 2 soft... potom ešte zohnal rybársky oblek a byslím si že by som bol medzi 8 mimi čo prežijú vojnu.
PS: od kórei to nie je ďaleko. Chráň si riť.
(to vyznelo buzerantsky.)
to je práve otázka čo sa stane v prípade vojny so slovenskom? budeme emigranti?
a neviem, ale ani keď sa ma bezprostredne netýkajú, súčasné konflikty ma nenechávajú obzvlášť chladným a ľahostajným.