Moja sestra si zacala roztahovat ucho a ma tam 3mm len teraz tam ma take biele asi hnis a nevie co s tym dalej ci si to tam ma nechat alebo nechat ucho tak nech si zvykne..velmi sa do toho nevyzna
omg... " Ja, ked som si zacala roztahovala ucho mi hnisalo, nechala som si a bolo to okej.. Lenze teraz som si zase jeden a pol dna nedala a dierka (je este strasne mala) sa mi zase zmensila, zase mi hnisa a nemienim si to dat von.. Ale ak ju to boli, alebo jej to prilis hnisa, radila by som jej dat to radsej von..
@bangbangboom ani ja si neviem roztahovat ucho a zijem.. a roztahujem si ho... boze, co by malo byt na tom take tazke? A ked nieco potrebujem, najdem na nete, ne?
@bangbangboom boze a preco by sme hned mali rovit nieco zle?? mozno mame obe iba.. napriklad citlive ucho.. Mne jedno hnisa a druhe nie.. A nerozculujem sa.. Kebyze sa rozculim, vyzeralo by to totalne inak...
@bangbangboom picovat mozem, to neznamena, ze som nastvana.. lenze sa xichtis, ako by si bola mega najvacsi znalec v roztahovani ucha a to len pre to, ze ti nehnisalo.. o_o no boooze..
@sisooolq tebe dobre jebe dievca... ako mozes vediet ako sa tvarim a vobec niesom znalec na roztahovanie O___o to ze mi nehnisalo, neznamena ze som s tym nikdy nemala ziadny problem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vlastne ja by som si ucho ani neroztahovala
@bangbangboom ani ja si neviem roztahovat ucho a zijem.. a roztahujem si ho... boze, co by malo byt na tom take tazke? A ked nieco potrebujem, najdem na nete, ne?
prepána ved to treba aj vyčistit, jej povedz a nak pokračuje
vyčistiť a pokračovať ... ako sa hovorí "pre krásu sa trpí" xDD