V utorok večer som si začala rozťahovať ucho. Teraz v ňom mám 3mm rozťahovák a dosť to bolí, ale nekrváca. Myslíte, že som si ho roztiahla príliš za taký krátky čas?
@somegirlrebeka teraz mam 24mmle už mam objednane 30-ky určite je to tym fimom vyber si to a nechaj stiahnut a kup si iny material a stym začni roztahovať
poznám aj prípady ktoré si hneď jebli 1cm takže určite to nerozťahuješ moc rýchlo nechaj si to chvílu takto a keď tá bolesť trocha prejde rozťahuj dalej
@hoperpohroma tak nwm či som si ho nenatrhla :/ pred chvíľkou som si ho čistila a mala som ňom trocha od krvi :/ tak nwm myslím že s tým fimom je to úplne invididuálne ...každého ucho na to reaguje inak..
ja som si napr. zacala roztahovat vo februari a za 2 alebo 3 tyzdne som mala 6mm .. teraz mam 8 ..a musela som ist na to fakt pomaly lebo sa mi zakazdym natrhlo ucho a musela som si zmensit a zas od zaciatku -.- ... a inak si cistim obycajnym mydlom z carrefouru a je to okej .. a natieram si ho panthenolom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@paracelsus ja viem, ja viem..
@forte díky
@billiejean díky
a inak ja som roztahovala len s fimom a zijem