no co. ak sme mali druhy, nasadili sme druhy, ak nie sme si dali pozor... poznam chalana, co ich praska pravidelne a to kupuje tie extra safe nastastie sme si to vzdy vsimli skor, nez bolo neskoro, kamoska si musela ist po tabletku po...
jaaaaaj. Dva krat.
Prvy som si to vsimol, pohoda jazz isiel vymenili sme.
Druhy krat som si to nevsimol, teda vsimol, ale az neskoro. Taaak bolo chvilu paniky Treba aj vzruso v zivote
@laurikaaa kondom ma tiez svoju zivotnost, nemusi to byt len nedostatkom lubrikacie... treba ho spravne nasadit a nenatahovat rukou, dat si pozor pri napravani...
Ehm stalo sa mi to pred nedávnom akurát v najnevhodnejšej chvíli a celá dávka skončila v žene ale v priebehu hodiny sa kúpilo Escapelle a vybavené ale inak v Lidli sú najlepšie ale ja osobne používam Pepino alebo nič )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nechapem, ako to ludia robia
PS: nekupuje durexy,su to smejdy, ine sa netrhaju
Prvy som si to vsimol, pohoda jazz isiel vymenili sme.
Druhy krat som si to nevsimol, teda vsimol, ale az neskoro. Taaak bolo chvilu paniky Treba aj vzruso v zivote
Nestalo sa mi to asi. Aspoň o takom niečom neviem.
a este k tomu prasknutiu, jak ze to nejde si vsimnut vcas? ved to je hned pocut/citi v momente, ked praskne