Mate nejaky pravidelny rozvrh svojich dni? Napriklad ze vstavate skor, alebo kazdy den vykonavate nejaku cinnost , alebo sa snazite obmedzovat nejake cinnosti.. Ja som sa dnes zatala a povedala som si ze budem chodievat skor spavat, a skorej vstavat.. leb
nemám žiaden
cez týždeň chodievam do školy, potom som na nete väčšinou a snažím sa učiť a oddýchnuť si, skoro stále idem dosť neskoro spať a ráno to potom ľutujem
a cez víkend dospávam celý týždeň a snažím sa robiť veci, ktoré mám rada
Pracujem nepravidelne cize si musim den usposobit podla toho. Ale ak mam pocas tyzdna volno tak kazdy den vstavam o 8h trochu sa najem a utekam na trening a nasledne to iste i vecer (ak mam nocnu, tak idem na trening len rano, pred aj po nocnej) cize len toto.
Inak si nerobim taketo plany a rozvrhy dna lebo to nevychadza (vzdy sa niekto ozve) a navyse by som sa necitil dost volny. Treba mat taky rozvrh aby bolo pre mna lahke ho dodrziavat. Cize toto je jediny moj rozvrh + vzdy pred spankom davam drepy, kliky a brusaky (aj ked pridem domov o 1h rano ak by som toho mal viac, nedodrziaval by som to.
Cize vlastne vikendy je nuda lebo nemam co robit ak nemam byt v robote. Najradsej by som robil len vykendy
Jo a este minimalne raz za 2 tyzdne chodin strielat co sa da tiez len cez tyzden :/
nemam takyto rezim ale nie je to zly napad. a vlastne neviem ci mam nejake veci co robim kazdy den. ale tak, poobede/vecer potrebuem taku relaxacnu polhodinku ked si urobim kavu a tvarim ze sa nic ine neexistuje.
a bez minimalne pol hodinky cvicenia uz to nedavam. ked nemam cas/chut/energiu na ozajstne cvicenie, dam si aspon jogu, je to velmi prijemne
Eh, vôbec. V BA sa hrozne veľa venujem domácnosti, lebo pri niekoľkohodinových manických záchvatoch drhnutia špár medzi kachličkami mám prekvapivé súkromie a pokoj, lebo to nikto nechce ani vidieť
A vo všeobecnosti mám oscilujúce záujmy a návyky, niekoľko týždňov sa po väčšinu dňa venujem jednej veci a ničomu inému, potom si nájdem nový predmet obsesie.
v podstate...ja mám stále také rovnaké dni..vstanem ráno, keď ma dcéra zobudii...každý deň s ňou pozerám No počkaj! ...keď ju dám spať okolo obeda, tak chytro trochu poupratujem a sadnem za ntbk...večer to isté....
malú zmenu mávam len raz do týždňa, keď idem na pole dance...
bud idem do prace: vtedy vstanem 6,30 s tym ze o 8 uz som v praci a tma som bud do 6 alebo do 2.
ked nemusim ist nikam tak spim tak do 16,00 a potom robim co mi napadne, ked musim ist do skoly tak spim kolko sa da, idem do skoly a potom vacsinou este do prace.
a prave som zistila ze moj zivot je hrozne nezazivny
zamerat sa na niečo čo robím pravidelne? Tak to je akurát cvičenie 5 Tibeťanov každé ráno, pitie citoronovej šťavy, to som začala od janurára a vlákninu si dávam v tabletách zapíjam. Režim závisí od toho, či idem do školy, do práce, alebo som u frajera. Snažím sa cjhodiť načas, občas sa mi to podarí ... a snažím sa každý deň neičo si prečítať a naučiť sa nejaké slovíčka do španielčiny
och to veru mam ani nie casovo, ale vsetky ukony ktore robim rano a prakticky aj tie co sa deju doma pocas dna su vzdy rovnake a presne dane v stanovenom poradi
@alysia ha-ha
akoze vycikam sa, po ceste z wc vytiahnem pecivo z mrazaku, dam robit kavu, zatial idem do kupelne, v kupelni maju ofc tiez vsetky cinnosti poriadok, vypnem kavu, dam pecivo do mikrovlnky, kym tam je vytiahnem z chladnicky mlieko a nalejem ho do kavy, ked davam naspat mlieko vytiahnem maslo, syr, a jednu paradajku, dam von pecivo z mikrovlnky, rozkrojim ho, odpijem si z kavy, nalejem vodu do dvoch poharov, do mensieho hodim sumivy vitamin, odnesiem oba pohare na policku na chodbe, pridem naspat do kuchyne, natriem pecivom dam nan syr, umyjem a nakrajam paradajku na osem kuskov, vsetky veci dam naspat do chladnicky, osolim paradajky, vezmem kavu a tanier s ranajkami do izby, necham otvorene dvere a vratim sa po pohare s vodou a vitaminom, sadnem za stol, otvorim net a zacnem papat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
cez týždeň chodievam do školy, potom som na nete väčšinou a snažím sa učiť a oddýchnuť si, skoro stále idem dosť neskoro spať a ráno to potom ľutujem
a cez víkend dospávam celý týždeň a snažím sa robiť veci, ktoré mám rada
Inak si nerobim taketo plany a rozvrhy dna lebo to nevychadza (vzdy sa niekto ozve) a navyse by som sa necitil dost volny. Treba mat taky rozvrh aby bolo pre mna lahke ho dodrziavat. Cize toto je jediny moj rozvrh + vzdy pred spankom davam drepy, kliky a brusaky (aj ked pridem domov o 1h rano ak by som toho mal viac, nedodrziaval by som to.
Jo a este minimalne raz za 2 tyzdne chodin strielat co sa da tiez len cez tyzden :/
a bez minimalne pol hodinky cvicenia uz to nedavam. ked nemam cas/chut/energiu na ozajstne cvicenie, dam si aspon jogu, je to velmi prijemne
ale inak vlastne neviem :/
A vo všeobecnosti mám oscilujúce záujmy a návyky, niekoľko týždňov sa po väčšinu dňa venujem jednej veci a ničomu inému, potom si nájdem nový predmet obsesie.
malú zmenu mávam len raz do týždňa, keď idem na pole dance...
ked nemusim ist nikam tak spim tak do 16,00 a potom robim co mi napadne, ked musim ist do skoly tak spim kolko sa da, idem do skoly a potom vacsinou este do prace.
a prave som zistila ze moj zivot je hrozne nezazivny
akoze vycikam sa, po ceste z wc vytiahnem pecivo z mrazaku, dam robit kavu, zatial idem do kupelne, v kupelni maju ofc tiez vsetky cinnosti poriadok, vypnem kavu, dam pecivo do mikrovlnky, kym tam je vytiahnem z chladnicky mlieko a nalejem ho do kavy, ked davam naspat mlieko vytiahnem maslo, syr, a jednu paradajku, dam von pecivo z mikrovlnky, rozkrojim ho, odpijem si z kavy, nalejem vodu do dvoch poharov, do mensieho hodim sumivy vitamin, odnesiem oba pohare na policku na chodbe, pridem naspat do kuchyne, natriem pecivom dam nan syr, umyjem a nakrajam paradajku na osem kuskov, vsetky veci dam naspat do chladnicky, osolim paradajky, vezmem kavu a tanier s ranajkami do izby, necham otvorene dvere a vratim sa po pohare s vodou a vitaminom, sadnem za stol, otvorim net a zacnem papat
no a toto boli len ranajky