Ahojte, nepoznáte niekto náhodou nejakú dobrú RPG hru, ktorá funguje a pravidelne je tam aspoň ako taký počet ľudí? Dostala som chuť vrátiť sa do imaginárneho sveta, ale neviem nájsť nič aktívne, kde nie sú len samé 15 ročné dievčatká xD
odporúčam nainštalovať steam a tam si už nájdeš isto čo ti vyhovuje + budeš potrebovať nejaké peniašteky pre zakúpenie len doplním predpokladám že hľadáš niečo online čiže mmoRPG
@fr33rid3 Práve že ja hľadám to druhé RPG, neviem presne aké majú pomenovanie tie hry čo hľadám , ale tam sa dostaneš normálne cez prehliadač a len si píšeš s inými ľuďmi.
@plavam_zivotom Tiež som chodila na Fináliu Bol to jeden z prvých webov, kde som sa registrovala a začala ho používať, dovtedy sme nemali PC. Fúha a bolo to už tak pred 13 rokmi minimálne. A skrz Fináliu som potom spoznala aj Birdz
Ale úplne najúžasnejšie zážitky boli na » www.hogwartskola.estranky.cz/... Niektoré aj niekoľko -dňové/-týždňové RPG boli úžasne premyslené a napínavé. Bola som, ehm... nymfa (vodná víla), mala som vytvorený detailný životopis a dostala som sa aj do jednej z najväčších rodín ako Cassie Winchess-Owhara. A spoznala som tam strašne milé osôbky. Ach, to boli časy! Bolo to milé. Možno nie tak profesionálne, ako máte na mysli vy, ale prebehli tam podľa mňa úžasné a veľmi napínavé príbehy, aspoň tak som to vtedy vnímala.
A hlavne na Finálii som často pociťovala akési až prílišné elitárstvo. Čiastočne to fungovalo aj na Hogwartskole, ale celkovo tam bola podľa mňa taká priateľskejšia atmosféra a keď prišiel niekto nový a naozaj sa začal zapájať, tak bol každý prijatý veľmi dobre.
@azizi ja som priamo vďaka rpg spoznala asi 60% ľudí čo poznám a nepriamo hádam aj 90% ja som fičala hlavne na luckk.estranky.sk (myslím že to tak bolo) a tam nás bolo asi len 50 , alebo aj menej a bolo to fakt dobré spoločenstvo a skoro všetci sme chodili aj na stretká v Žiline a veľa som sa tam naučila... aj písať s diakritikou normálne a bez preklepov väčších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale úplne najúžasnejšie zážitky boli na » www.hogwartskola.estranky.cz/... Niektoré aj niekoľko -dňové/-týždňové RPG boli úžasne premyslené a napínavé. Bola som, ehm... nymfa (vodná víla), mala som vytvorený detailný životopis a dostala som sa aj do jednej z najväčších rodín ako Cassie Winchess-Owhara. A spoznala som tam strašne milé osôbky. Ach, to boli časy! Bolo to milé. Možno nie tak profesionálne, ako máte na mysli vy, ale prebehli tam podľa mňa úžasné a veľmi napínavé príbehy, aspoň tak som to vtedy vnímala.
A hlavne na Finálii som často pociťovala akési až prílišné elitárstvo. Čiastočne to fungovalo aj na Hogwartskole, ale celkovo tam bola podľa mňa taká priateľskejšia atmosféra a keď prišiel niekto nový a naozaj sa začal zapájať, tak bol každý prijatý veľmi dobre.