rokf už dávno nenbol to čo býval, ani počas "Nového Rokfu" takže si myslím, že neni moc čo ľutovať, aj keď starý mi chýba to vtedy dojebali že ho zrušili a dva roky bol len kotol :/
každopádne neviem už sa nepohybujem v týchto kruhoch ale všeobecne si myslím že to jadro ľudí čo to poznalo a hrávalo už vyrástlo, už to asi nebude žiadna sláva. :/
Ách, nostalgia Ešte i sheily nick mi čosi hovorí, ale to si už fakt nespomeniem.
Osobne odporúčam www.andor.cz -> síc české ale hodne fajn RPG...princíp je ale iný, vytvoríš postavu a hráš v jednom konkrétnom "dobrodružstve" príspevky dlhšie štandartne a ták, nie je to formou chatu ale skôr fóra to rp...pre prípadné ďalšie info a vysvetlenie princípov pošta
@victoria1 netuším vôbec, mňa najprv nasrala Effa keď mi nedala učiť SMZ a potom keď som uvidela že šk. rok má trvať dva mesiace som sa na to vykašlala moc som tam nechodila, vtedy už bol rozbehnutý Belfirin, neviem či vieš. vlastne belfirin funguje aj teraz, ale nehrá sa tam až tak jak to bejvávalo na rokfe
myslím, že chceli zrušiť rokfortskú školu a spraviť nejaké rpg mestečko, lebo po jej zrušení sa tam objavovali nejaké správy a tak, ale ako s azdá loki a effa sa k tomu nejak doteraz nedokopali
@kosmiklove wtf? tak očividne to tu niektorých zaujíma, a keď sa ti nejaká téma neľúbi nechápem na čo tu otravuješ, som si myslela, že ako starý birdzák si neni až taký blbý
@sheily wtf? Ja ako starý rpgckar sa vždy potesim a keď danú tému otvorim tak sa tu neriesi nič iné len pojebany rokfort a tomu podobne sracky...akoze nech už idú s tým všetci do pice...
@kosmiklove to že sa tebe tieto rpgčky nepáčia a nemáš rád "pojebaný" rokfort je tvoj problém, my ti tu s tým nijak nepomôžeme a nijak ti touto témou ani neubližujeme, vyjadril si svoj názor v @1 a myslím že to stačí, nerozumiem na čo si sem vôbec znova klikal, si myslíš že čo akože, budeš tu nadávať a posielať do piče a spasíš nás tým alebo čo? si kontraproduktívny, choď si mastiť ego niekde, my nie sme zvedaví na teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
každopádne neviem už sa nepohybujem v týchto kruhoch ale všeobecne si myslím že to jadro ľudí čo to poznalo a hrávalo už vyrástlo, už to asi nebude žiadna sláva. :/
@moussinka jakto že sa nepodarilo?
Osobne odporúčam www.andor.cz -> síc české ale hodne fajn RPG...princíp je ale iný, vytvoríš postavu a hráš v jednom konkrétnom "dobrodružstve" príspevky dlhšie štandartne a ták, nie je to formou chatu ale skôr fóra to rp...pre prípadné ďalšie info a vysvetlenie princípov pošta
@victoria1 skus aragorn.cz je to odlisne, ale snad sa tam da najst aj freeform rpgcko
myslím, že chceli zrušiť rokfortskú školu a spraviť nejaké rpg mestečko, lebo po jej zrušení sa tam objavovali nejaké správy a tak, ale ako s azdá loki a effa sa k tomu nejak doteraz nedokopali
@kosmiklove wtf? tak očividne to tu niektorých zaujíma, a keď sa ti nejaká téma neľúbi nechápem na čo tu otravuješ, som si myslela, že ako starý birdzák si neni až taký blbý