Mne sa to velmi paci ked niekto rackuje je to take ... jednoducho aj jedna moja kamoska rackovala a ja som ju normalne zral ... no len som ju uz nevidel asi 4 roky.
ja som rackoval do 7dmich pretoze potom mi rodicia nasli logopedicku lebo asi sa im to nepacilo alebo co..a tak nerackujem a som rad..inak mi to nevadi..
Vobec mi to nevadi, praveze sa mi to paci A vobec nemusis byt kvoli tomu ticha, nemozes za to a ked sa budes kvoli tomu trapit, len si zhorsis situaciu, kludne to ber ako sucast svojej osoby a nehanbi sa za to Ale ak ti to vadi, tak skus proti tomu nieco robit, teda ak sa vobec da, neviem, nemam s tym skusenosti
Ja račkujem a aj moje dievča račkuje a sme račkovací párik, le... človek sa toho vie zbaviť tak trochu,...napríklad sa vyvaruje slovám s R, alebo v tých slovách stíši hlas na správnom mieste... A inak, aj mne to príde smiešne...napr v telke. A naša učka z informatiky račkuje a hovoríme že si vybrala dosť debilné povolanie, je totiž profesor programovania, alebo ak chete informatiky, také veci že procesor, monitor, rar, word, powerpoint, firewall, internet explorer, štart, opera... to je fakt zlý výber povolania
ked rackuje slovak tak mi to nevadi ale ked rackuje anglican tak som v koncoh lebo ako niekto urcite vie hovorovej anglictine je hovno rozumiet normalne a nie to este ked rackuje takze asi tak
vobec sa nemusis hambit za to ze rackujes, mne rackovanie pride mile
kolegyna mojej sestry sa vola Kroneraffova a chceli dat synovi meno Bernard, ale potom si povedali, ze co ked bude rackovat, to by potom mal dost blbe, tak mu dali nejake ine, ale uz neviem, ake, urcite bez r
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
no a keby som chalan tak by mi to urcite nevadil
Idem sa vyhovarat na moju momentalnu nechapavost.
nepovie R ale povie take RH abo ako to mam rhackuje to sa neda napisat,ale to neni o nechapavosti,ale kde zijes ze to nevies..
ano,ked ho nevies dobre povedat ..
ale niekedy je to milé ak niekto ráčkuje
ale zaobidem sa aj bez toho
vobec sa nemusis hambit za to ze rackujes, mne rackovanie pride mile