ok niekedy to je sranda. Ale v jednom videu co tam nejakej babe rozpraval ze jej daju biele embryo a picoviny keby som jej frajer tak mu rozjebem tvar aj s tou kamerkou. Je to kreten
Priznam sa ze osobne som tiež nevidel všetky jeho siahodlhe vide s roztrasenou kamerou a nulovym obsahom, nemam na to zaludok . Keby to zostriha mohol by mat ovela viac zhliadnuti .
A co jeho idea "krvavej revolucie" ? Stotoznujete sa s nou ?
Keby nemal fašistické prejavy a vulgarizmy by som sa s ním stotožňoval. Len to že svojich podporovateľov nazýva Vasky jugend a majú do kamery povedať Heil Vasky je dosť také odveci aj keđ to asi robí z recesie. Ale ľúbi sa mi v niektorých veciach a celkom komické bývajú niektoré situácie
Podla mna je to frajer, hlavne z dovodu, ze je proti zlym podmienkam, potom ze je proti tupcom ako prefetovany Mihaly s jeho prifajcenou gruppou, samozrejme je to velmi tazke presadit vacsinovo v slovenskej mase... Kazdopadne jeho komunita sa rozrasta velmi rapidne a mozno, ze mu raz prepne a zalozi si politicku stranu Vaskyjugend!!
@imoceans môžeš aj tagovat. Alebo aj ja že máš viac napozerane keď sa pýtaš lebo už z môjho prvého komentu tu by sa čosi dalo rozvinúť keďže súčasťou revolúcie bude aj davanie bielych embryi do tiel žien. Plus odporúčam staré video z TV nahrané keď bol v sns a vedel by si že tie blaboly o ČSSR sú totálna sracka.
@imoceans nie nebola normálne o tom hovoril nejakej babe čo bola vraj budhistka tak ho ani moc neodbyjala. A v inom videu zas v osade inak celkom tlaky má chlap že duša je biela len telo je zlé či čo. A ten chlap je proste totálny kokot keď umrel lisko ten bezdak mal video dvaja machri vybavujú pohreb a typka tam točil v rakve. Aj keď mu face zakockoval to je fakt win také veci dávať na yt. Ak chceš follow mu daj vtipné momenty sa nájdu ale podľa mňa je padnutý
skoda ,ze sa prezentuje tak ako sa prezentuje. Preto ho nasleduju vacsinou blbci.
temy jeho videi su fajn, zaujma sa o temy ktore standardny politici neriesia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A co jeho idea "krvavej revolucie" ? Stotoznujete sa s nou ?
youtubera , chcel by som vediet jeho nazor na toto pomenovanie
raz bude vacsia legenda ako Melisko
any vaskyjugend?
Mne sa páčil tento rozhovor kde je celé jeho smerovanie vysvetlené . Jediné čo sa mi na tom rozhovore nepáči že je pod záštitou Slobodného Vysierača
Nakolko su dlhe tak som chcel tu zistiť, či má zmysel ho followať a dalej "strácať čas"... s jeho osobou .
Ak niečo zadrel embryom v podobnom štýle tak je to riadna chujovina . Nebola to zas len recesia jemu vlastna ? (ale neobhajujem)
temy jeho videi su fajn, zaujma sa o temy ktore standardny politici neriesia.
Niekedy zbytočne vyvoláva konflikty . Nie každý pochopí recesiu a má zbytočne dlhé videá .