bola by som z toho neskutočne šťastná a chodila by som sem ešte radšej, pretože potom by ľudia možno prestali písať blbosti len preto, aby si na nich kliklo čo najviac ľudí
ja nedokazem pochopit, ako ta moze taka somarina, ako je nejake debilne TC tolko zaujimat, ze o nom zalozis aj anketu. ved to je cele na hlavu postavene
Hm, nikdy som neuvažoval v rovine, že pre niekoho by mohlo byť "tajné číslo" hlavným/jediným dôvodom prečo chodí na BIRDZ
(Ako chápem, že niekto chodí iba do fóra, a iné veci ho nebavia, niekto iný iba číta / píše blogy a zvyšok birdzu ho nezaujíma atď atď, ale že by dakto odišiel, ak by sa zrušilo tajné čislo no to mi je divnô )
Inak tie výsledky nie sú veľmi reprezentatívne, tí čo by sem prestali chodiť alebo sem chodia len kvôli tajnému číslu sa nepriznajú a myslím, že aj dosť ľudí by znížilo svoju aktivitu, lebo ich trochu ženie k tomu aby niečo pridali často aj tajné číslo.
ak by som lipla práve na TČ, tak zo seba chŕlim nezmyselné blogy a diskusie ako drak a štúram sa všade,, kde sa dá : do nástenky, do komentovania,do blogov .... len aby ma ľudia videli ... A to by Birdz stratil svoju podstatu : kvalitná mládež
a ešte mi napadlo...jediné, či TČ robí, je, že z toho máš status. ani len do top sa podľa neho nezaraďuje. tak prečo by sem práve kvôli tomu mal vôbec niekto chodiť?
najprv pozerám že to čo je TČ? ...ja ho absolutne neregistrujem...idem kuknut či sa neak zmenilo ...i ked si nepamatáam ake bolo pred tým ....teda vobec neviem ake je
ja ani neviem na čo je to tajné, číslo... to je to číslo, ktoré určuje, či je niekto hvezda alebo ne?? mne to príde také divné.. ja to tajné číslo ani nevnímam a dokonca ma ani nezaujíma, či je niekdo klíčiace seméénko, alebo niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Viem , tym chcem povedat ze mi je ukradnute
alebo JEBNUTÍ?! keď to už inak nechce pôsobiť.
už nezakladajte primitívne ankety a diskusie o tom, či TČ pôsobí na ľudský mozog. pretože ÁNO jednoznačne pôsobí na mentálnu činnosť jedincov.
Dostanete príliš veľké EGO ktoré jedného dňa v realite nejaký ko**t zje*e....
sorry za nadávky ale nešlo mi to momentálne inak.
Trochu by mi možno chýbala tá radosť "som takmer megahviezda birdzu" ale inak mi je to jedno
(Ako chápem, že niekto chodí iba do fóra, a iné veci ho nebavia, niekto iný iba číta / píše blogy a zvyšok birdzu ho nezaujíma atď atď, ale že by dakto odišiel, ak by sa zrušilo tajné čislo no to mi je divnô )
Inak tie výsledky nie sú veľmi reprezentatívne, tí čo by sem prestali chodiť alebo sem chodia len kvôli tajnému číslu sa nepriznajú a myslím, že aj dosť ľudí by znížilo svoju aktivitu, lebo ich trochu ženie k tomu aby niečo pridali často aj tajné číslo.
ale keby sa aspoň snažila tváriť, že to nie je ten istý človek....
a ešte mi napadlo...jediné, či TČ robí, je, že z toho máš status. ani len do top sa podľa neho nezaraďuje. tak prečo by sem práve kvôli tomu mal vôbec niekto chodiť?
asi si fakt jebnuta...
a @luc.ka Ehm v takom mladom veku 6 kav od rana... S tebou musi byt zaujimavy zivot .
bežne toľko kávy nepijem...
a potom už iba Murčatkove blogy
káva je aspoň voňavá a chutná.