na začiatku som tu mala iný nick, pôvodne som chcela písať veci z môjho denníka a nechcela som, aby ma niekto poznal, ale potom som si to rozmyslela a už ho nepoužívam, používam tento
no ja mám ešte jeden ale to len taký, že si tam chodím kontrolovať, či aj tam zobrazuje rovnako moje css a tie tlačítka hore (lebo ja tie tlačítka na mojej webke nevidím, ale z druhého nicku hej)
Nick navyše jestvuje, ale to len preto že, som ho predtým zabudol (heslo som vedel) a som medzitým vznikol ako klidopido a potom o polroka som došiel aj na ten. ale nezvyknem ho používať, čiže tak dák.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Nie, ďakujem..
chcela som ho vymeniť za tento,ale potom ma to po týždni prešlo,a teraz tak len občas idem pozrieť a napísať dáky status a ták
len tak z nudy
Preco nejdes na pokec nespravis si babsky nick , nedas fotku z netu a nevymahas kredity za fotky ako sa robqas ? viac by si sa zabavil tam
Jeden mi tu bezdovodne vynadal hned v treti den a ani sa neopsravedlnil.... a dalsi zas tvrdi a vsade vypisuje, ze som niekto iny ja to nechapem.....
Clovek ma povest a to ani nic nespravi ? Som cisty neposkrvneny uzivtel