Takže súkromné birdz stretko zakladám ja, hádam mi to koli nezmaže zatiaľ ide @majo@greyness@n0win0u a @vast hej? a kto chce sa pridá, napr. @husky alebo @barky ja budem len rada, je to hej sobota a je to dakde vonkaj a je to supiš dupiš, lebo
@simiQ tak to flaskys musi byt jeden, dva uh lalaa, ja si tabakos musim kupit, nejako prezijem, ja odtal idem do ziliny hned, a nemam polovicne listky ja 20ku prejebem na cestu len
@purenarcissism on by ani prísť nemohol majú rodinu oslavu vtedy a ja mám dva na to štátnice a obhajobu práce, ale inak by som rada prišla, ak sa budeš chcieť stretnúť nabudúce, tak mi kľudne napíš
@simiQ mam isic ale nedal sa mi aktivovat v skole asi 2 tyzdne tak som sa na to vyjebal, bo aj tak chodim busmi, vidis, busom hadam mozem aj so zlavou ist
@barky more ale v nedelu ta chcem vidiet nastupeneho v ZA so zbojnikom v ruke
@greyness nemá som tajomná bezčíselná lady a nejakému chalošovi ho nedám teda barky má ale on nejde, lebo sa ma bojí, že ho teraz nemám rada a tak teda dám tebe jedinej číslo! chceš? budeš akože výnimočná (ale len akože)
@prasaman lebo kedysi bola aj vyssia uroven moralky. dovolim si zacitovat "preto clovek bez moralky je najbezboznejsou a najdivokejsou bytostou a v pohlavnych pozitkoch a v pazravosti najhorsou".
@prasaman velmi ti to zavadzia? O.o bohactvo, nemas nikoho z nas v priateloch, tak to nemas na ociach a nikto ta nenuti to tu otvarat -.- diskusia bola otvorena pre vsetkych, to ze to ostalo iba pri par ludoch ta vobec ale vobec nemusi zaujimat.
@prasaman lebo velmi lubim ked niekto zacne jebat reci typu "diskutujte si to v TSkach alebo na FB", ked sa bavia o istej veci viaceri ludia a je to technicky nemozne -.- nikoho do toho nic o com sa ludia bavia, nikoho tu neurazame, tak ti to nema preco vadit a navyse je to zasraty internet, keby ti prideme domov do kuchyne cez okno tak by som to chapal ze ti vadime. no offense bro
@greyness teraz si ma odhalila. tak som cakal pozvanie od ludi, ktorych ani nepoznam, ale nic neprislo. smutna panda je zas o nieco smutnejsia. idem smutit do mojho hradu zo slz a beznadeje.
@blueffect šak nechajme už tak.. vidíš že to je velká VIP família.. stavím sa o čo chceš že keby tu založíme my dačo takéhoto štýlu, tak miliarda komentárov že prečo si to riešime tu
@prasaman ja im to skutocne zavidim. co je horsie, teraz som sa uz definitivne odpisal a pozvanie nikdy nedostanem. idem fakt do toho mojho hradu zo slz a beznadeje.
lebo ja sa tam jebem s vecami na skusky do ziliny, tak akoze celkom sa mi neste v medickej zas spat alebo co
a oneee @chevro sak ja neviem co my tu formy struhame ako kokoti ked sme zistili, ze LIR je az buduci tyzden mi slahni cislo na fb a vybavene, ved dneska to poriesime a gg
a inac co vam jebe ?! som tu zbezne prebehol tie komenty kryptokokotov seljakych akychsi a to co akoze ? ze nemoralne ? CO ? sa tu fora zakladaju o cicinach a roztahanych flajtroch a toto ide nekomu vadit ? mi zec nohy kokot krivozuby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
kam: uvidíme
čo: rumová seansa!
kde: uvidíme
ako: opito!!!!
prečo: lebo sme super!!!
cmučiQi!!!!
@greyness som ľúbená
tu sa to všetko dorieši! sa tešikám simika !
pohodys
@simiQ to asi seci budeme, ak budeme aspon tak, ako na minulom stretku som bov ja s etelom tak solid akcia 70eur v pici
@greyness no dobre, ešte by si mi mohla ukázať ako vyzeráš, nech vás tam nehľadám jak ihlu v kope sena
danjel ty khokho!! prečo máš celý lístok?? nemáš isic?? ty si fakt khohko!!!! ňo, ťa teda pozvem na jeden
@barky more ale v nedelu ta chcem vidiet nastupeneho v ZA so zbojnikom v ruke
@barky :´(
@purenarcissism ti poviem akurát tak, že si jebnutá a nie škaredá!
a ti dám také akože!!!
@greyness máš ty isto istotne pani úžasňáková
@blueffect preháňaš!
@majo skoncite v pekle, lebo lebo.
@acvd43xa7w vsetko. po precitani som musel ist na spoved. tak som bol otraseny!
@majo mne nechýbala :/
@blueffect ok.
@prasaman jediné, čo vás jebe, že sme vás nepozvali. fáákt sorry!
@lesush a co by si tam robila jako? O.o
@n0win0u ty kokotys, šak mne to voooobec že nedoplo že si povedal že sobotu dojdeš do ba
šak teda dojdem, ale kedy kde to? lebo reku ja móžem až večer, tak nech žijete ešte!
lebo ja sa tam jebem s vecami na skusky do ziliny, tak akoze celkom sa mi neste v medickej zas spat alebo co
a oneee @chevro sak ja neviem co my tu formy struhame ako kokoti ked sme zistili, ze LIR je az buduci tyzden mi slahni cislo na fb a vybavene, ved dneska to poriesime a gg
šak som ti písala, že u majysa. šak @majys ???
@majys dobre bro tak ratacky s tebou, ak ne tak houmless mulano stylos ked tak
a ešte mi povedzte o koľkej plus aj múnus, lebo ešte neviem či to stihnem