Zaujíma ma totiž ako by sa v runách písalo napr. moje meno, latinčina nieje až taká zložitá ako runy a ťažko sa mi dá nájsť spoľahlivé info, navyše ich je veľa druhov, pravda
myslím, že ak, tak by sa to spomínalo v rámci nejakého predmetu na nejakom škandinávistickom odbore, než ako samostatný odbor (aspoň v týchto končinách)
a čo sa gramatiky týka, tam veľa šťastia v starogermánčine (a jej vývojových stupňoch na ceste k súčasným jazykom, v závislosti od obdobia). A to tiež len v rámci nejakého predmetu, MUNI taký má na magisterskom stupni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a čo sa gramatiky týka, tam veľa šťastia v starogermánčine (a jej vývojových stupňoch na ceste k súčasným jazykom, v závislosti od obdobia). A to tiež len v rámci nejakého predmetu, MUNI taký má na magisterskom stupni
A ak chceš len vedieť písať svoje meno, tak @4. Ale inak nechápem, gramatika písma?