Ahojte uz ste poculi ze sa zacina rusenie pko len preto ze tam budu mat byty milionari zevraj dnes zacali buracie prace ale andrej durkovsky poziadal o pozastavenie....
osobne som proti buraniu ved kde bude potom kultura a hlavne kolko hviezd a konc
ja som proti... je to PKO- Park Klutury a Oddychu... a skutocne tomu tak bolo, aj ked v poslednych rokoch az tak nie, ale boli tam v pohode koncerty aj akcie... a ti ******* idioti si mozu byty stavat inde... ved hned vedla maju River Park, tak co chcu ?!
podla mna to nemaju rusit mozno tak zrenovovat... ale nie znicit... a ked chcu daco stavat druha strana je uplne volna... sice su tam stare bunkre a bazanty ale proste radsej nech zburaju tie bunkre o ktorich nikto nic nevie a cesky obyvatelia tam chodia kradnut nase historicke pamiatky... bud to rozkradne niekto alebo nech to zburaju.... ci daju do muzea je to jedno ale nech budovu ktoru vyuziva rucne aspon 100 000ludi nech neburaju.... kde budu koncerty ? v NTC ? skvele... kde budu sportove poduatia ? V NTC ? no uz vidim ako sa vsetko vzdy bude robit tam alebo v inchebe...
inak kde sme uz pri burani, chcu pomaly ale iste toto iste urobit s Medickou zahradou, pretoze Fakulta Mediciny ju chce predat, aby sa tam nieco stavalo...
a ty si myslíš že tvoj názor a pár ďalších ludí, ktorí sú proti rušeniu PKO niekoho z tých vplyvných ludí zaujíma? je mi lúto ale píš si, že to nezastavíš aj keby si robil nemožné...
budem kričať, aby sa PKO nebúralo, ale mala som tam s tými ľuďmi česť.. a je mi jasné, že im nejde o Bratislavu, ale o vlastné poné vačky..
a koncerty nebudú. NTC je veľmi drahé, rovnako ako Incheba má veľkú kapacitu a iný priestor s kapacitou do 3000 ľudí než v PKO v BA nie je. hľadala som tri mesiace a potmo som celú akciu presťahovala do iného mesta
len vsetkym co su pobureni, ten projekt je schvaleny uz tusim 1-2 roky a tusim uz davno maju vsetky stavebne a buracie povolenia, nic v zlom, ale podla mna teraz je uz neskoro kricat ze to nechceme...
Za prvé, najväčšiu vinu na tom ma pán nenažranec Durkovský a magistrát Bratislavy, nie investor.
Investor sa len pokúša zarobiť, mesto má v tom ale hlavné slovo.
Boli sprostý, pozemky predali pod cenu (bohvie koľko z tržnej ceny pozemku šlo do vrecka pánovi Durkovskému), čiže kydať by ste mali skôr na svoje krásne mesto a nie na investora.
Aspoň keby ten RiverPark za niečo stál, ale tne projekt sa mi nepáči, už prvá časť bol odpad.
@21 ja sa vyjadrim len k projektu ako samemu a nie tym kauzickam tam vo vnutri ...
River park je urcite velmi zaujimava stavba a aj ako projekt velmi zaujimavy a rozhodne ho hodnotim pozitivne ..ovela pozitivnejsie ako Euroveu ..a to z viac stavebnych hladisk.
samozrejme nesuhlasim s principom aky dnes funguje v schvalovani stavebnych povoleni a stym spojenymi vecami ...ale tiez si nemyslim ze PKO by malo byt v buducnosti tam kde je ale ze by sa mal vybudovat areal rovnakeho ucelu lepsiej kapacity a rozhodne v lepsom umiestneni nakolko dnesna poloha sucastnosti uz nieje vyhodna...a v pripade nahradenia inou stavbou s buranim PKO by som nemal ziadny problem ..Isto by sa tam hodila stavba podobneho projektu ako Riverpark .
@tomas celú zimu som bola s tými ľuďmi v kontakte a sami nič nevedeli. nevedeli, dokedy budú fungovať, nevedeli mi booknuť termín, bookli ho, zrušili, bol v tom bordel a všetci sa odvolávali na mesto, že to ide cez ich rokovania.. a také jednanie ti naznačuje, že asi sa tam deje niečo, s čím sa pohnúť ešte dá, nemyslíš?
@30 to isto ocenujem zhladiska zelene ..ale tiez musis vziat do uvahy priestok ktory mas kdispozicii a aj mnozstvo bytovych jednotiek a ineho spolocenskeho prietoru...ja tiez nevravim ze Eurovea je skaredy projekt ..nie to z daleka nie ..v kazdom pripade som za to aby vystavba v najblizsich rokoch brehy dunaja (oba) zastihla co najviac...tento vyvoj BA len a len napomoze.
To video k Riverparku síce vyzeralo fajn, ale na môj vkus až príliš... hmmm... futuristické? (vhodnejšie slovo mi fakt nenapadá)
Video k Eurovei - pobavilo ma že pri pojme "modernity" ukázali Starý most ktorý tiež chcú prestavávať...
Ale ak si všimnete - kvôli Eurovei Starý prístav búraný nebol, miesto toho ho dávajú do poriadku... A to je myslím PKO oveľa známejšie a využívanejšie, bol taký problém rátať s tou budovou pri projektovaní Riverparku?
@32 hej bol problem ...z architektonickeho hladiska ano ..kdezto budova stareho pristavu je podla mna tiez viac atraktivna ako budova PKO.
pri vystavke nejde tak o znamost objektu ale o jeho zaclenenie po stranke architektury do celkoveho projektu..no tiez vela zalezi aj od projektu... zlozite takto opisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no pekne aj zelen v medickej sa ma zastavat.
aspoň kým nenájdu náhradne priestory s rovnakou kapacitou!
@3 miesta je dost ale tak lukrativneho ako pri dunaji na strane stareho mesta nie....
a koncerty nebudú. NTC je veľmi drahé, rovnako ako Incheba má veľkú kapacitu a iný priestor s kapacitou do 3000 ľudí než v PKO v BA nie je. hľadala som tri mesiace a potmo som celú akciu presťahovala do iného mesta
» video.sita.sk/videoservis/Suk...
Investor sa len pokúša zarobiť, mesto má v tom ale hlavné slovo.
Boli sprostý, pozemky predali pod cenu (bohvie koľko z tržnej ceny pozemku šlo do vrecka pánovi Durkovskému), čiže kydať by ste mali skôr na svoje krásne mesto a nie na investora.
Aspoň keby ten RiverPark za niečo stál, ale tne projekt sa mi nepáči, už prvá časť bol odpad.
To sa s Euroveou nemôže zrovnávať ani v sne.
River park je urcite velmi zaujimava stavba a aj ako projekt velmi zaujimavy a rozhodne ho hodnotim pozitivne ..ovela pozitivnejsie ako Euroveu ..a to z viac stavebnych hladisk.
samozrejme nesuhlasim s principom aky dnes funguje v schvalovani stavebnych povoleni a stym spojenymi vecami ...ale tiez si nemyslim ze PKO by malo byt v buducnosti tam kde je ale ze by sa mal vybudovat areal rovnakeho ucelu lepsiej kapacity a rozhodne v lepsom umiestneni nakolko dnesna poloha sucastnosti uz nieje vyhodna...a v pripade nahradenia inou stavbou s buranim PKO by som nemal ziadny problem ..Isto by sa tam hodila stavba podobneho projektu ako Riverpark .
V nútri natáčajú, zbúrajú aj tak pár stien.
Potom dobehne starosta a vyjebe ich, plus, nech to opravia
Slovensko, do toho!
Čudujem sa ako mohol niekto ďalší začať búrať budovu ktorá je v prevádzke O_o
A tiež by som si vedela predstaviť niečo krajšie než Euroveu na tom mieste...
tu je Riverpark
Vidno, že účel bol postaviť čo najviac m2 úžitkovej plochy na čo najmenšom pozemku.
Od nábrežia L. Svobodu smerom na Dunaj to vyzerá fakt hrozne, velký múr.
Eurovea podľa mňa vyzerá oveľa mestotvornejšie, s dôrazom na zeleň a voľné, rekreačné plochy.
Video k Eurovei - pobavilo ma že pri pojme "modernity" ukázali Starý most ktorý tiež chcú prestavávať...
Ale ak si všimnete - kvôli Eurovei Starý prístav búraný nebol, miesto toho ho dávajú do poriadku... A to je myslím PKO oveľa známejšie a využívanejšie, bol taký problém rátať s tou budovou pri projektovaní Riverparku?
» www.panoramio.com//photo/16824692...
pri vystavke nejde tak o znamost objektu ale o jeho zaclenenie po stranke architektury do celkoveho projektu..no tiez vela zalezi aj od projektu... zlozite takto opisat