ak máš visu electron, musíš si zvoliť visu electron. ak taká v ponuke nie je, môžeš si zvoliť možnosť obrátiť sa na známeho, ktorý vlastní podporovaný typ karty na platbu cez internet.
áno, z účtu sa ti stiahne presne taká suma, aká ti svieti konečná v momente platby.
@luc.ka - skúšal som to zadať priamo - VISA ELECTRON a neprešlo to. Neskôr som sa dočítal, že Electron je podporovaný len od Britských bánk.
A niekde som čítal, že ak zadám namiesto Visa Electron iba Visa, tak to prejde.
Keď to neprejde, tak pass potom. Pretože nikto známi embosovku nemá.
V tom prípade viete poradiť nejakú web. stránku, kde sa dá platiť za letenky aj internet bankingom? Čo takto pelikan.sk alebo studentagency. Máte s nimi skúsenosti? Nezavádzajú?
Jednoducho vyberiem let a spôsob platby dám internet bankingom. Na mail mi dojde potvrdzujúci e-mail, kde neskôr urobím online check-in a vytlačím letenku...
Pred dvoma tyzdnami som kupoval letenku, karta od TB - Visa elektron, a v pohode karta presla, od pondelka cakam email s letenkami a horsa na check-in & europa tras sa!
Mne raz takto nechcelo akceptovať platbu a potom mi došlo, že to bude tým, že som prečerpala povolený limit jednodennej platby vykonanej elektronicky. Aj keď, kupovala som naraz 8 leteniek
ja som si asi pred dvoma dnami tiez kupovala letenku priamo z tej ryan air stranky a išlo mi to v pohode, strhlo mi to presne tu sumu, ktoru mi tam ukazalo, nebol problem a to mam tiež Visa Electron. tak ja neviem, kde moze byt problem. :/ rada by som ti pomohla, ale nevyznam sa moc do takychto veci.
A @luc.ka ano dá sa bookovat seats aj ja som sa nad tym zarážala, ked som to videla.
Ked sme leteli raz Ryan Airom tak tí ludia čo si to zabookovali, si sadli pekne dopredu, my ostatní smrtelníci dozadu a to bol tak jediny rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
áno, z účtu sa ti stiahne presne taká suma, aká ti svieti konečná v momente platby.
A niekde som čítal, že ak zadám namiesto Visa Electron iba Visa, tak to prejde.
Keď to neprejde, tak pass potom. Pretože nikto známi embosovku nemá.
V tom prípade viete poradiť nejakú web. stránku, kde sa dá platiť za letenky aj internet bankingom? Čo takto pelikan.sk alebo studentagency. Máte s nimi skúsenosti? Nezavádzajú?
Jednoducho vyberiem let a spôsob platby dám internet bankingom. Na mail mi dojde potvrdzujúci e-mail, kde neskôr urobím online check-in a vytlačím letenku...
Funguje to tak?
no tak máš blbú kartu, no čo ti poviem... mne to ide aj s blbým maestrom aj s visou
Inak mám tiež VE od SLSP a všetko bez problémov.
takže ak máš, tak skús inú
alebo skús sa na to popýtať v banke, lebo kamošovi tam napr. len museli niečo (netuším čo) aktivovať a teraz si s ňou ide v pohode
A @luc.ka ano dá sa bookovat seats aj ja som sa nad tym zarážala, ked som to videla.
Ked sme leteli raz Ryan Airom tak tí ludia čo si to zabookovali, si sadli pekne dopredu, my ostatní smrtelníci dozadu a to bol tak jediny rozdiel
No mňa hlavne zaráža, aký zmysel má potom priority boarding, keď má každý svoje sedadlo vopred vybraté alebo sa aj za možnosť voľby sedadla platí?
neviem prečo to tak je, mám ešte ďalšie 3 účty z toho 2 v českých bankách a nikdy nebol problém