Máte niekto skúsenosti s touto leteckou spoločnosťou , príde my až nemožné kúpiť jednosmernú letenku za 20 E , nie su tam určité poplatky skryté alebo v čom je skratka háčik ???? avšak s poplatkami za batožinu nad 10 kg som oboznámený ako aj administrat
ja som mala letenky do bruselu za 1 cent tuším... platila som v podstate len 6€ poplatok za platbu kartou
to je jediný poplatok navyše, s ktorým MUSÍŠ počítať, k tej cene, čo ti napíše hneď po výbere letu (aj to neplatíš, ak máš nejakú super mega mastercard prepaid...)
plus ešte si platíš za batožinu, ak chceš aj väčšiu ako príručnú, za poistenie, ak si ho vyberieš cez ryan, za priority boarding, za nejaké ich kufre a potvrdzujúcu smsku ale bez toho všetkého sa zaobídeš.
inak na BTS ti nebudú robiť problémy podľa mňa ani keď budeš mať väčší kufor, ako je max povolený rozmer tej príručnej... ale inde by som to moc neriskovala, no
my sme tak za tuším 30 eur leteli do Milána a späť a to som ešte stále neprišla na to, ako to robia tí, či vychytajú tie fakt lacné letenky, máli sa mi
@nemammeno PAPHOS začínam tú cestu vnímať ako skúšku prežitia ... ale na trapasy som už zvyklý : D_ inak všetkým som vďačný za info .. myslím že je dosť dôležité zistiť si o tom aj zo subjektívneho hľadiska
Pred mesiacom som s ním letela prvý krát do Bruselu (Charleoi) o mesiac letím na Stansed do Londýna.
Jediný poplatok, ktorý Ti naviac pripočítajú...je platba kartou, pokiaľ nemáš ich platobnú kartu..napr. ak máš Visu, Master etc....my ideme teraz štyria, jedna letenka do Londýna nás vyšla cca 90eur aj s týmto poplatkom...a do Bruselu ma vyšla tak isto. Okrem toho, že si neberieš kufor naviac a si obmedzený vecami so sebou..tak je to ok. Letíš, to je hlavné.
Aj keď samozrejme na môj obľúbený British Airways, ktorým normálne lietam ďalej..to nemá
A v raynar si treba dať ponovom pozor na check-in, musíš si ho urobiť pár dní pred odletom online z dôvodu, že ak si ho urobíš na mieste zaplatíš 40 eur
a do lietadla musíš bežať ak chceš sedieť pri okne!
@elvisqo Ryanair práveže má minimum meškaní, pokiaľ ťa teda nezdržia naši spoluobčania ako nás do Bruselu, ale doleteli sme načas napriek asi 10min. meškaniu
a @eva23 skús google, všetko je tam napísane - Ryanair - povolená batožina a veci
lacne letenky cez Ryanair mam overene na vlatsnu kožu, všetko v pohode funguje.. práve mam kupene spiatočne letenky do Goteborgu za 4€.. v aprili som bola v Grecku tiež za cca 5 €.. a presne ako píšu hore, jediny poplatok je 6 eur, ak nemas Master Card Prepaid, ale nakolko kamarat tu kartu ma, neplatime nič jasne, že za batožinu navše platiš, ale inak nič, v pohode.. takže kupujte, lietajte, cestujte
inak @mishelinka99 veľmi ďakujem za reakciu , pretože už viacerí ťa tu odporúčali na info o ryanair . a v prípade , že si cestovala do grécka, kam ryanair z ba nelieta , tak by som sa ťa chcel spýtať , či si letela najskôr do milána alebo bruselu.. a potom do grécka ????? alebo ako si išla pretože ja idem do paphosu - cyprus tak , že z BA letím do Milána a až odtiaľ letím na cyprus
ja som do grecka letela z Budapešti, lebo tam tento rok Ryanair otvoril "pobočku" namiesto skrachovaneho madarskeho Malevu kedže su tam rkatko, ponukaju velmi lacne lety sa mi zda, že odtial sa tiež da isť na Cyprus, som už tie letenky obkukavala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Si ešte nepočul o Ryanair?
ja som mala letenky do bruselu za 1 cent tuším... platila som v podstate len 6€ poplatok za platbu kartou
to je jediný poplatok navyše, s ktorým MUSÍŠ počítať, k tej cene, čo ti napíše hneď po výbere letu (aj to neplatíš, ak máš nejakú super mega mastercard prepaid...)
plus ešte si platíš za batožinu, ak chceš aj väčšiu ako príručnú, za poistenie, ak si ho vyberieš cez ryan, za priority boarding, za nejaké ich kufre a potvrdzujúcu smsku ale bez toho všetkého sa zaobídeš.
rajen je proste super, milujeme rajena
@mishelinka99 ti poradi viac
inak na BTS ti nebudú robiť problémy podľa mňa ani keď budeš mať väčší kufor, ako je max povolený rozmer tej príručnej... ale inde by som to moc neriskovala, no
Jediný poplatok, ktorý Ti naviac pripočítajú...je platba kartou, pokiaľ nemáš ich platobnú kartu..napr. ak máš Visu, Master etc....my ideme teraz štyria, jedna letenka do Londýna nás vyšla cca 90eur aj s týmto poplatkom...a do Bruselu ma vyšla tak isto. Okrem toho, že si neberieš kufor naviac a si obmedzený vecami so sebou..tak je to ok. Letíš, to je hlavné.
Aj keď samozrejme na môj obľúbený British Airways, ktorým normálne lietam ďalej..to nemá
a do lietadla musíš bežať ak chceš sedieť pri okne!
Ako autobus
a @eva23 skús google, všetko je tam napísane - Ryanair - povolená batožina a veci