chcel by som sa opytat, ja, mama a brat letime v juni do stockholm-skvasta. Bratovi aj mame vyprsali pasy, ja cestujem s mamou na obciansky. Brat este nema 15 rokov cize teraz nema ani obciansky a ma vyprsany pas. Chcem sa spytat, ci je mo
Však je to do 30 dní. To neznamená že to bude 30 dní. Ak to bude čo len o deň menej, tak to stíhaš. Ale tak či tak to býva menej o dosť ako 30, pohoda.
@makarony zajtra rano, alebo poobede, kedy mas cas brnkni do ryanairu a pekne sa opytaj babenky co ti to zdvihne co mozete urobit myslim, ze je zbytocne polemizovat o tom tu, ked ona bude vediet vsetky presne pravidla
dakujem vsetkym, zajtra ide brat na policiu si pas vybavit, budeme sa modlit aby nam ho dali tak skoro ako vam brat este neletel, tak sa velmi tesi uz mame zaplatenu zalohu za hotel, letenky kupene tak snad mu to vyde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dakujem vsetkym, zajtra ide brat na policiu si pas vybavit, budeme sa modlit aby nam ho dali tak skoro ako vam brat este neletel, tak sa velmi tesi uz mame zaplatenu zalohu za hotel, letenky kupene tak snad mu to vyde
Mne pas vydali zhruba za týždeň. A myslím, že do 15. roku je o niečo lacnejší, ale s istotou to neviem.