Božeeeeee,ako ty na toto fakt veríš? Prečítaš si charakteristiku jednotlivých znamení a podľa toho vyberáš partnera?Nehnevaj sa,ale je to troška primitívne,ak sa tým riadiš.
Neznášam horoskopy.. Keď som pozeral Avatara som strašne chcel byť vzdušný nomád. Ale podľa horoskopu som mal byť vládca zeme.. Od vtedy už o znameniach a horoskopoch nechcem ani počuť!
Na tom nezáleží, znamenie neovplyvňuje povahu a ani vzťah. Trochu (dosť) odveci toto riešiť. Tieto horoskopy a veštby treba brať len ako zábavku, keď je nuda. Ale keď už takto, tak ako sa k sebe hodí dievča strelec a chalan panna (panic )? Nejak sa mi vždy pošťastí zaľúbiť sa do koncoaugustového chlapca. Ak sa k sebe podľa horoskopu nehodia, tak ma to proste nezaujíma. A teba by tiež nemalo
minule sme sa s tatom rozpravali, ze strelec s racicou su genialnym parom. ked si predstavis princa a princeznu z nasich rozpravok, strelcia povaha je typicky princ, rytier, co vyslobodi princeznu, kym archetypom princeznej je racica, laskava, dobrosrdecna a citliva dievcina.
tym nechcem povedat, ze si clovek ma na tom zakladat zivot, treba trosku tym horoskopom aj rozumiet a brat to skor ako inspiraciu ci vysvetlenie nejakych drobnosti.
Ti co pisu ako na to neveria naco prispievaju do tejto temy? uplne zbytocne su niektore prispevky. Tu nikto neriesi ci je astrologia picovina asi to nikto z nas nebere smrtelne vazne. Ale ludia sa o takychto veciach bezne bavia hlavne ked ide o vztahy.
@Erjedna daj sa sterilizovat sam s tvojim psychickym problemom urobis sluzbu pre tuto spolocnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
...ale nvm, nepytam sa ludi ake maju znamenia
tym nechcem povedat, ze si clovek ma na tom zakladat zivot, treba trosku tym horoskopom aj rozumiet a brat to skor ako inspiraciu ci vysvetlenie nejakych drobnosti.
Poverčiví a naivní blázni...
nevýhoda takého vzťahu: (okrem iného) skončil
@Erjedna daj sa sterilizovat sam s tvojim psychickym problemom urobis sluzbu pre tuto spolocnost.
teraz mám býka
s levom sme si vychadzali uplne v pohode
zato mam taky pocit ze s bykom su obcas nezhody