Mám HTC Desire C. Keď ho zamknem už mi nejde odomknúť. Len to blikne a nič viac. Ale ak mobil vypnem, zapnem tak úplne normálne ide až pokým sa nezamkne. Čo s tým môže byť?
ešte že sú tutorialy na Youtube.. ale tak si schopná keď si si to našla sama chcel som ti to navrhnúť ako prvé len každý mobil ma inú kombináciu tlačidiel na CWM niekde je treba držať volume - a power a niekde držať power a volume - stláčať dúfam že ti to pomôže ak nie tak cez odina preflešuj celý mobil
@veronella toto sa používa hlavne keď presiahneš max. dovolený počet opakovaní pri hesle obrazovky napr vzorom čo sa stalo neraz a ľudia to nosia do servisov a pritom existuje takéto jednoduché riešenie...
@veronella dalo by sa to vyriešiť že by sa nezamykal len potom je tu riziko samovytáčania milujem niekoľko razy sa mi to stalo že mobil sám zavolal niekomu a ten počul čo nemal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov