Mne sa niekedy stane, že sa mi načítava strašne dlho, keď pošlem správu... Ale aj inokedy. Dakedy sa mi stane, že sa mi nenačíta vôbec a musím znova spustiť prehľadávač... A dakedy pomôže len reset.
Ale mám pocit, že odkedyx bola zavedená BIRDZ tv, robí to takéto blbosti...
Mne to občas robí presne to čo Azelovi... jednoducho sa mi to tu celé zasekne a môžem skúšať refresh aj čokoľvek a nejde to... Zvyčajne pomôže až keď vypnem zapnem celú stránku na chvíľu...
Ja som akurát dnes zistila že mi to začali robiť aj iné stránky... ale čo ma na tom naštvalo najviac - že napríklad Birdz otvorím v Opere - nenačíta ho. Otvorím ho vo Firefoxe - tiež nič. Otvorím v IE (posledná možnosť, inak ho nepoužívam) a zázrak - Birdz sa otvorí... :/
Vidím to tak, že po prečistení počítača skúšam Linux...
17. Galinka>>>> linux je pre teba určite španielska dedina
aaaaa mam dotaz!!!
keď dam na upravu webky potom na uploadnutie fotky (myslím tym to tlačidlo pridaj fotku nie priame uploadovanie)stránka sa načítáva a načitáva a ja si môžem vytrhať všetky vlasy!!!
Schizofrenik: Zatiaľ áno, v živote som s tým nerobila, ale všetko je raz prvýkrát a budúci semester mám Linux pre užívateľov zaradený medzi predmetmi A snáď to až také hrozné nebude, ale sama si netrúfam skúšať to... Ešte si príliš vážim svoj s ťažkosťami sprevádzkovaný počítač
A vlasy si netrhaj, ale poradiť ti s tým neviem...
vcera sa robila ochrana proti XSS, ktore sa dalo vlozit do okienok s kontaktami, a ti ktori akurat v tom momente (asi v priebehu 10-15 minut) aktualizovali profil, mohli prist o jeden alebo viac z kontaktnych udajov, resp. nickov z inych webov (cize aj toplistoveho idcka)
schizofrenik, cize pri uploadovani fotky sa nacitava uploadovacia stranka dlhsie ako by si cakal,nemas pomalsi upload z kompu (ze download mas rychly, ale ked posielas daco ty von, tak ze to je pomalsie?)
Tomas gratulujem ze si to opravil pretoze isti useri to vyuzivali uz par mesiacov.. btw mohol by si mi plz z mojej editacie profilu zmazat tie pokusy tusim includovat iframe? posralo mi to profil a nejde s tym nic urobit.. samozrejme ked budes mat cas..
mne ide birdz najpomalsie ako sa len da zo vsetkych stranok na webe a este aj vo fotoalbume mi to cudne uklada ze sa nezobrazi cela foto a pri odoslanych spravach sa ma nepyta ci ju chcem urcite vymazat a hned vymaze, takto sa my omylom vymazali vsetky ODOSLANE spravy!!! lebo sa ma neopytalo ci som si ista...a ja mam birdz tak rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo iba hlavna stranka fora?
Ale mám pocit, že odkedyx bola zavedená BIRDZ tv, robí to takéto blbosti...
Takze BIRDZ TV nezatazuje ziadnym sposobom stary BIRDZ.
Ja som zatial rychlostnu vadu zazil raz... ked mi odmietol refreshnut stranku... a potom som zistil ze som zabudol zapnut komp do siete ^^
Vidím to tak, že po prečistení počítača skúšam Linux...
aaaaa mam dotaz!!!
keď dam na upravu webky potom na uploadnutie fotky (myslím tym to tlačidlo pridaj fotku nie priame uploadovanie)stránka sa načítáva a načitáva a ja si môžem vytrhať všetky vlasy!!!
A vlasy si netrhaj, ale poradiť ti s tým neviem...
hehe trocha som sa rozpisala