ja furt musim urobiť nejaku somarinu tentoraz som doma zobrala nožnice a začala som strihať si vlasy síce ja si vlasy struiham stále sama doma ale zatiaľ som bola vždy spokojná ani teraz to nevyzerá zle ale ostrihala som ofinu veľmi na krátko a n
no pokial ja viem, rychlost rastu vlasov zavisi skor od takych veci ako rocne obdobie, faza mesiaca alebo cyklu, ale niektori tvrdia, ze im pomohli aj vyzivne masky, sampony ci tabletky, tak skus. bud nejake pripravky od dixi, alebo lopuchovy, zihlavovy sampon... zinok a selen ci uz v prirodnej alebo tabletkovej forme... podla mna ta vyziva zvnutra je podstatnejsia ako zvonka...
@ridgeback nie nie, nepredbehol, ja som si to rozmyslela, ze ked pyta prirodne, asi nechce do vlasov pchat tolko gelu ale aj tak sranda, ze sme mysleli na to iste... hlavne by som od chalana necakala, ze sleduje Mistu
podľa mňa ak ti vlasy rastú pomaly môžeš sa aj poskladať a nebudú ti rásť rýchlo..ja som použivala dixi šampony a vody, kadejake vitaminy a neviem čo a vôbec to nezmenilo rýchlosť rastu mojich vlasov,...však ked ti každý mesiac narastie vlas dajme tomu o 1cm tak zachvilku budeš mať ofinu dosť dlhú
Mne vlasy rastú dosť pomaly čo ma neuveritelne štve kedže ich mám iba tesne pod lopatky používam žihlavový šampón,vodičku capillan a ešte dixi a poslednú dobu si ich tiež oplachujem žihlavovou vodou,normálne natrhám žihlavu zalejem horúcou vodou a keď vychladne opláchnem si ňou vlasy
mne zasa vlasy rastú strašne rýchlo čo ma neskutočne štvalo hlavne vtedy, keď som si vlasy farbila, lebo neprešiel ani mesiac a už mi bolo vidno odrasty ale inak je to fájn, lebo aj keď sa ostrihám tak mi to nemusí byť lúto, lebo o chvilku mi zasa dorastú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov